Топ освіжаючих масок для обличчя від бьюті-експертки Алі Волошиної

Не дарма кажуть: «Як новий рік зустрінеш, так його і проведеш».

Тому почати його потрібно зі свіжого кольору обличчя та сяючих очей. Для цього у мене є п’ять перевірених масок для обличчя, вони відновлять шкіру після будь-якої гулянки. 

  • Мішки під очима після святкової ночі можуть зіпсувати навіть найгарніше обличчя. Тому як експрес-засіб я використовую холодні шматочки картоплі на 10-15 хвилин під очі або кубики льоду. Після цього наношу під очі будь-який зволожувальний крем на 10 хвилин і знімаю залишки серветкою. 

  • Неймовірно живить та відновлює шкіру маска зі сметани та сиру. Просто змішай ці два інгредієнти в однакових пропорціях і слідкуй, щоб вони були кімнатної температури. Щільним шаром нанеси маску на обличчя, залиш на 15-20 хвилин. До такої маски можешь додати ще кілька крапель масла з кісточок винограду або персика для додаткового зволоження.

  • Колір шкіри може зіпсуватися через консерви, ковбасу, сосиски, маргарин, майонез, гострі спеції, солодкі газовані напої, чіпси та смажені страви. Тому навіть на новорічні свята намагайся не зловживати цими продуктами. Звісно, на шкіру також погано впливає алкоголь, але трішки можна :) Як швидкий спосіб освіжити шкіру використовуй контрастне вмивання і легкий поплескуючий масаж кінчиками пальців

  • І мій фаворит — тканинні маски. Швидко, просто і надзвичайно ефективно. Обирай маску, яка найбільше підходить твоїй шкірі, та використовуй 2-3 рази на тиждень — тоді навіть новорічні безсонні ночі не завадять тобі сяяти. 

Бажаю красивих та веселих свят і цьомаю мільйон разів!