Настя Оруджова не вийшла на паркет «Танців з зірками»

Несподівана заміна гумористок у шоу

Актриса серіалу «Одного разу під Полтавою» та скетчкому «Країна У», яка брала участь у «Танцях з зірками» ділилася, що багато років мріяла танцювати на головному паркеті країни та обіцяла зробити все заради перемоги. Проте на другому ефірі замість Насті глядачі побачили на паркеті іншу актрису скетчкому «Країна У» — Олександру Машлятіну.

Виявилося, що під час генеральної репетиції першого номеру Настя Оруджова травмувала коліно і після ефіру перенесла серйозну операцію. Гумористка розповіла, що наразі вона має пройти реабілітацію, яка буде тривати 8 місяців. Настя записала відео з лікарні та з сумом повідомила, що припиняє участь у «Танцях з зірками». Саша Машлятіна прийшла на допомогу та погодилася замінити колегу у шоу.

Олександра з партнером Денисом Самсоном показали пристрасний віденьский вальс під композицію «Earned it». Судді похвалили старанність актриси та поставили у сумі 15 балів. Через заміну пара отримала імунітет та автоматично пройшла у наступний ефір.

Бажаємо Насті Оруджовій швидкого відновлення і разом з нею вболіваємо за Олександру. А щоб не сумувати за Настею, дивіться новий сезон українського скетчкому «Країна У 2.2», де її героїня, касирка Інга, разом з колегами-охоронцями буде потрапляти у нові пригоди та смішні ситуації.

Переглядайте з 27 вересня о 21:00 — прем’єра «Країна У 2.2» на ТЕТ!