День з героєм ТЕТ: Христина Понунаєва

Після довгого шляху приємно повернутися до початку історії.

Дещо ніколи не змінюється — ранок у Христини починається з корисного сніданку. Для того, щоб підтримувати ідеальну фігуру, недостатньо займатися спортом. 70 відсотків успіху складає правильне харчування. Тому червона риба, варене яйце та огірок — ось з чого починають день чемпіони. До того ж, це дуже смачно. 

Далі — підготовка до зйомок під нестаріючі хіти Філіпа Кіркорова. Після зйомок починається наша улюблена частина дня: Христина показала нам індивідуальні тренування та стретчинг. Не думали, що це можливо, але Христина, лежачи на спині, може поставити ноги в положення шпагату. Це дійсно неймовірно. 

Пізніше знову тренування. Христина провела групове тренування з фітнесу, показала нам спокусливі тверк-танці та провела кілька майстер-класів з латиноамериканських танців. Кожного дня у суперблондинки ТЕТ мінімум 5 таких тренувань. І як Христина все це встигає? 

На десерт ввечері — репетиція в театрі. Звісно, всіх секретів ТЕТ не розкрили, але з невеликого уривку ми зрозуміли, що Христина виконує роль дуже палкої дівчини. 

Підводимо підсумки? Христина не витрачала часу дарма і за 9 місяців після проведення першого “Дня з героєм” її життя стало набагато насиченішим. Хотів би побачити, як змінилися дні інших героїв ТЕТ? Пиши у коментарі.