Леся Самаєва розповіла про домашніх прибульців

Читай захоплюючу історію акторки!

Леся Самаєва виконала у серіалі «Прибулець» роль ексцентричної Людмили, яка турбується про доньку і слідкує за порядком у родині. З 27 вересня по буднях на телеканалі ТЕТ дивись серіал «Прибулець» про пригоди інопланетного героя, який потрапив на Землю через аварію. У момент аварії його побачила добросердечна Оксана, яка вирішила прихистити Прибульця у себе вдома, де вона живе разом з нареченим Колею. Проте загадковий гість при падінні зруйнував дім батьків Оксани - Толі і Людочки, які разом з Прибульцем переїжджають до Оксани з Колею.

Актриса серіалу з донькою Марією відвідала «Сніданок з 1+1» та поділилася, що у неї з донькою теплі та дружні стосунки. Леся Самаєва розповіла, що саме від Марії дізнається про нові технології та тренди: так, донька зареєструвала акторку у Instagram та створила мамі аккаунт у TikTok.

Як і герої серіалу, актриса з донькою теж приводять додому «прибульців» - хатніх тварин. У родині вже є 2 коти - Аченька і Ліся та собака Томмі. Леся розповіла, що давно мріяла мати собаку, тож вони з Машею цього року взяли у волонтерів улюбленця, який привчає актрису гуляти по вечорам. Більше подробиць про життя акторки у сюжеті «Сніданку з 1+1».

  А з 27 вересня по буднях о 22:00 дивіться пригоди інопланетного гостя у серіалі «Прибулець» на телеканалі ТЕТ!