Сергій Середа & MamaRika: Ми не схожі на своїх героїв. І не хотіли б на них походити

Третього листопада головні й закохані герої «Одного разу в Одесі» подарували прихильникам онлайн-зустріч. Сергій та Настя розповіли про свої емоції та ревнощі на знімальному майданчику.

Настя: — У першому сезоні я дуже хвилювалася на зйомках. Здавалося, що в мене все погано виходить, що я відстаю від хлопців. А вже зараз я маю досвід, не боюся і, як на мене, органічно виглядаю у кадрі.

На знімальному майданчику трапляється дуже багато казусів і кумедних моментів. Інколи хтось навмисно робить капість, невинну й добру, аби повеселити всіх.

Сергій: — А ще ми не завжди йдемо по тексту. Ми знаємо опорні точки і те, чим сцена має закінчитися. А в момент зйомки імпровізуємо. Часом виходить не зовсім вдало, доводиться перезнімати. Але це дозволяє нам не просто проговорювати текст, а жити в кадрі.

Я ніколи не даю Насті порад. Я ж теж не професіонал, не супер актор. Ми всі ще «зелені», тому прислухаємося до режисера. Інколи я навіть виходжу, коли знімають сцени з Юлею, аби не бентежити Настю.

Настя: — Часто нас запитують про ревнощі. У першому сезоні я трохи ревнувала. А зараз розумію, що це — тільки роль. А потім сцена знята і ти виходиш із цього стану. Ми всі друзі, а не суперники. Не треба об’єднувати реальне життя і зйомки. Та ми й у звичайному житті не дуже ревниві.

Сергій: — Саме так! А ще ми зовсім не схожі на своїх героїв. І не хотіли б на них походити. Костя — жмот, Юля — ботанка, Шура — бельбас (бовдур), Гриша — живе з мамою, Льова — просто невдаха.

Настя: — У нас із Юлею тільки дві спільні риси: ми обидві займаємося йогою і маємо тату на правій руці. А в усьому іншому — дуже різні. Юля спокійна, гарно вчиться. А я прогулювала пари (сміється).