Сергій Середа & MamaRika: Коли станемо літніми людьми, будемо купувати молодіжний одяг і тусуватися

Третього листопада головні й закохані герої «Одного разу в Одесі» подарували прихильникам онлайн-зустріч. Настя та Сергій розповіли про свої стосунки, плани на майбутнє і татуювання.

Настя: — Ми сваримось, як і всі пари, які живуть разом. Але не часто. І такого, щоб кілька днів не розмовляти, не було. Це ж дуже сумно.
На відпочинок ми їздимо не часто. По-перше, часу мало. По-друге, ми всі кошти вкладаємо у розвиток проекту «MamaRika». Завжди треба чимось жертвувати, аби розвиватися.
Коли станемо літніми людьми, будемо купувати молодіжний одяг і тусуватися.

Сергій: — Так. А я ще їздитиму на мопеді. Хоча ні — на скейті. Так, почну їздити на скейті.

Настя: — У нас з’явиться багато часу. Ми подорожуватимемо світом. Я вважаю, душа не старіє. Просто підводить тіло, на жаль.

Сергій: — Ми любимо татуювання. У мене їх більше, ніж у Насті. Бо я ж і пив більше (сміється). Для нас татуювання — це дуже особисте. Ми не женемося за кількістю. От відбулася якась подія, чи я щось усвідомив — хочеться це зафіксувати, аби не забути. Деякі роблять татуювання для краси. Але це не про нас. Ми робимо тату свідомо. І нам все одно як вони виглядатимуть, коли ми постаріємо. У мене зараз є тату «Одеські Манси», якір, на лівій руці — вишиванка. Ми плануємо зробити багато татуювань. Але не спонтанно.

Настя: — Ще розповім цікавинку про нас: ми вживаємо тільки біло м’ясо. Це не принципова позиція. Просто так склалося. Намагаємося більш-менш правильно харчуватися. Хоч і не завжди виходить. Під час перегляду нашого серіалу ми завжди жуємо якусь гидоту. Але вегетаріанцями точно не станемо. Бо дуже стомлюємося і хочемо їсти.