“Хамелеон”: Знайомство з героями

Розгублені, наївні, злі, впевнені в собі — вони такі різні, але всі прагнуть лише одного…

Велике місто, неймовірні амбіції та розбиті мрії. Молоді люди, які жадають зайняти своє місце під сонцем, виправити помилки минулого та знайти справжнє кохання. 

Кожен герой тут — трохи хамелеон. Тому аби розгадати загадку ти маєш пам’ятати про головне – все навколо далеко не те, чим воно здається на перший погляд. Тож будь обережним, та не обертайся спиною навіть до друзів, адже заради своєї мети кожен з них може піти на все. Хочеш знати хто вони? Знайомся!

Зоя

Проста дівчина з передмістя, яка мріяла про просте та тихе життя. Проте сувора реальність підготувала для неї інший сценарій. Тепер дівчину розшукує поліція, вона втратила місце в університеті та всі, здається, приймають її за зовсім іншу людину. Аби повернути собі добре ім’я Зоя вирішує звернутися по допомогу до свого колишнього хлопця, але і тут на неї чекає сюрприз. Саша, якого дівчина знала з самого дитинства, виглядає та поводиться як зовсім чужа людина. Тепер героїня попри все хоче з’ясувати, що ж сталося з її коханим та хто цей хлопець, що видає себе нього. 

Саша

Розгублений, наляканий та самотній — він не пам’ятає свого минулого, не знає хто він та не може відрізнити друга від ворога. Проте з глибин пам’яті, втраченої під час аварії, починають випливати уривки чогось справжнього, чогось власного, а не позиченого. Він знає, що кохав, дружив та мав цілі, тож тепер понад усе він жадає повернути свої спогади та особистість. 

Макс

Він завжди мріяв про великий успіх, про щасливу родину, затишок та любов. Проте його життя було сповненим жорстокості, розчарувань та брехні. Чи піде він на підступ заради своїх мрій? Чи може кохати людина, яка сама ніколи не відчувала любові? Та на що здатна така людина, якщо вона обрала шлях помсти…

Лєра

Всі запевняли, що вона має велике майбутнє. Стати відомою актрисою, підкорювати серця мільйонів та отримати від життя все — хіба можна засуджувати її за таку мрію? Проте великі амбіції потребують великих жертв, а життя далеко не така проста річ, як здається в дитинстві. Підступ, компроміси з совістю та злочин — ось ціна, яку має сплатити кожен, хто бажає вирватись з полону сірої буденності. Чи, може, є й інший шлях?

Ваня

Життя занадто сильно відрізняється від казки, і в реальності найбільше дарунків долі отримують не добрі лицарі, а підступні та хитрі хамелеони. Не хочеш щоб тебе з’їли? Пристосовуйся також. Ваня знайшов для себе образ досвідченого спокусника та безтурботного музиканта і тепер намагається жити за загальними правилами. Але він ще не втратив віру в справжню дружбу та щиру любов, тому йому важко мовчки спостерігати за всім, що відбувається навколо.

Хочеш знати що чекає на наших героїв далі? Як складатимуться їхні долі та які перепони встануть на їхньому шляху до щастя? Слідкуй за оновленнями на нашому сайті та в соціальних мережах — дуже скоро ми розкриємо дату прем’єри детективного серіалу “Хамелеон” на ТЕТ.