День з героєм ТЕТ: Поліна Фролова

Виконавиця головної ролі в серіалі “Хамелеон” провела день для ТЕТ.

Поліна починає день з приготування корисного та смачного сніданку. На жаль, ми не встигли побачити, як вона готує брускети (все-таки тяжко рано прокидатися), але рецептом Поліна поділилася. Тож ти також можеш спробувати приготувати брускети на сніданок. 

Перша зупинка дня — перукарня. Для ролі в серіалі “Хамелеон” Поліна фарбувала волосся в темний відтінок і для сьогоднішньої зйомки потрібно оновити тон. Поліна коментуватиме нові випуски “Богині шопінгу”. Незабаром ти побачиш її під час прямих трансляцій у соцмережах ТЕТ. Одразу після відвідин перукаря Поліна поїхала в торговий центр за обновками і знайшла вбрання своєї мрії — синє пальто зі штучного хутра. Звісно, це жарти, але питання: “хто ж таке купить?” виникло саме по собі. 

Нарешті Поліна в головному офісі ТЕТ і разом з Кирилом Горолюком, колегою за знімальним майданчиком, переглядає та коментує нові епізоди “Богині шопінгу”. А після зйомки нас чекає дещо цікаве — ТЕТ потрапив до театру університету імені Карпенка-Карого, в якому навчається Поліна. Сьогодні дівчина грає в спектаклі “Ханума” і знайомить нас з новими героями серіалу “Хамелен”

На цій театрально-приємній ноті прощаємося з Поліною, вмикаємо серіал “Хамелеон” о 23:00 і чекаємо наступного вівторка.