Шоу #щоденникнастіл #поведінка2! Іра Кудашова та Вероніка Лук’яненко випитують у зірок смішні шкільні історії

Незабаром на ТЕТ стартує прем’єра серіалу «Євродиректор».

Щоб ти був готовий до цього, актриси серіалу Іра Кудашова та Вероніка Лук’яненко зібрали разом найсмішніших українських зірок, які розкажуть правдиві та вигадані історії зі свого шкільного життя. 

У першому випуску шоу з Ірою та Веронікою жартуватимуть радіоведуча та актриса скетчкомів «Країни У» і «Казки У» Саша Шабаліна, зірка «Ліги Сміхи» та актор «Країни У» Андрій Рибак, сценарист та актор «Нового життя Василини Павлівни» Дмитро Сав’яненко та зірка «Ліги Сміху» Настя Ткаченко.

Саша, Андрій, Дмитро та Настя поділяться на дві команди і будуть розповідати один одному дуже смішні, але не обов’язково правдиві історії зі свого шкільного життя. Противникам потрібно буде відгадати, відбувалася ця історія насправді чи ні. 

«Євродиректор» — серіал, який покаже, що станеться, якщо у звичайну українську школу в Кривополі відправити директором вчителя з Нідерландів. Даніель Янсен — «євродиректор», і за рік він повинен перетворити загальноосвітній заклад на європейський навчальний заклад. Ніщо і ніхто не зможе завадити Даніелю досягти цієї високої мети. Крім, можливо, Інеси Назарівни, шкільного завуча, що багато років йшла до посади директора.