Андрій Колмачевський в новому сезоні “Богині шопінгу”

Команда коментаторів “Богині шопінгу” поповнилася stand-up коміком.

Андрій — український stand-up комік, який народився у Білорусі. Переїхав до України давно, але завжди любить навідуватися в рідний Мінськ. Гумором почав займатися в університеті, спочатку був автором команди КВК, а потім створив свою. Андрій любить нетиповий гумор, який чіпляє глядача і змушує замислитися. 

Переможець першого сезону “Ліги Сміху” професійно займається стендапом та створює сценарії — він автор кількох телевізійних проектів, серед них: “Матусі”, “Без меж” та інші.

Любить подорожувати, хоче полетіти на Кубу, заснувати свій stand-up та перемогти лінь. Плани наполеонівські, можливо скоро ми навіть побачимо власне гумористичне шоу Андрія. 

В лютому ми побачимо Андрія на ТЕТ в блискучому поверненні “Богині шопінгу” разом з Антоном Поліщуком, Олексієм Дурнєвим та Володимиром Дантесом. А щоб хлопці не дуже захоплювалися коментуванням зовнішнього вигляду героїнь, фешн-експерт Леонід Мартинчик розставить всі крапки над “і” та визначить справжню “Богиню шопінгу”. Слідкуй за новинами, щоб не пропустити прем’єру на ТЕТ.