Ведучий "Ближче до зірок" Нікіта Добринін з'явився на презентації благодійного проєкту "Оберіг України"

У ТРЦ Gulliver відбулася презентація благодійного проєкту "Оберіг України" Олега Верняєва, олімпійського чемпіона та чемпіона світу зі спортивної гімнастики. До нього доєднався ведучий шоу "Ближче до зірок" Нікіта Добринін.

На презентації були представлені перші браслети з серця Донеччини. Кожен такий оберіг містить до 5 грамів вугілля з шахт Донецької області, виготовляється вручну та має індивідуальну форму. Усі кошти від їх продажу підуть на придбання будинків для тимчасово переселених мешканців Донецької та Луганської областей.

Також у ТРЦ відбулося відкриття фотовиставки з тематичними портретами українських зірок. Серед них ведучий "Ближче до зірок" на телеканалі ТЕТ Нікіта Добринін. Він особисто завітав на відкриття виставки та звернувся до всіх з важливими меседжами.

"Я вишукую нові можливості, де можу бути максимально корисним. Тому з радістю погодився на участь у проєкті, який несе ціннісну місію та, вірю, матиме успіх. "Оберіг України" – це про допомогу тим людям, які втратили домівки. Це про цілі сім'ї та нескореність українців, які об'єднані. Тож ми повинні жити далі й рухатися до перемоги. Під час зйомок я відчув, що фотографію можна зробити саме з сином, адже це дуже символічно, бо підтримка потрібна і дітям, і дорослим – всім українцям", – заявив Нікіта Добринін.

Фотовиставка триватиме до 26 серпня з 10:00 до 22:00 на другому поверсі ТРЦ Gulliver. На фото учасників благодійного проєкту зображені QR-коди, за якими можна придбати браслет. Також це можна зробити на офіційному сайті та в магазині UAmade. Вартість одного виробу – 799 гривень. Допомагати й бути корисним може кожен.

СХОЖІ НОВИНИ