"Оберіг України": ведучий "Ближче до зірок" Нікіта Добринін долучився до благодійного проєкту олімпійського чемпіона Олега Верняєва

У четвер, 17 серпня, у торгово-розважальному центрі Gulliver відбудеться презентація благодійного проєкту "Оберіг України".

Там відкриють фотовиставку та покажуть перші браслети-обереги з серденька Донбасу. Вони виготовлені з вугілля, здобутого на шахтах Донецької області. Усі коштів від їх продажу підуть на купівлю будинків на Київщині для тимчасово переселених мешканців Донецької та Луганської областей.

Ініціатором та амбасадором проєкту "Оберіг України" став олімпійський чемпіон, чемпіон світу зі спортивної гімнастики Олег Верняєв. Серед облич фотовиставки – ведучий шоу "Ближче до зірок" на телеканалі ТЕТ Нікіта Добринін.

"Мені надзвичайно приємно бути дотичним до проєкту, який справді допомагає людям, які цього потребують. Спершу я мав бути в кадрі один, але, оскільки приїхав на зйомки разом з сином, вийшла невеличка імпровізація, і вже на виставці ви побачите нас разом. Це чудовий досвід, наповнений змістом для нас обох, емоції переповнюють", – прокоментував Нікіта Добринін.

Придбати браслет можна буде за QR-кодом на світлинах учасників виставки, на офіційному сайті проєкту та в магазині Uamade в ТРЦ Gulliver (пл. Спортивна, 1А, 3 поверх). Наразі виготовлено 2 тисячі екземплярів. Вартість одного браслета – 799 гривень.

Фотовиставка за участі ведучого “Ближче до зірок” працюватиме до 26 серпня, з 10:00 до 22:00 на другому поверсі ТРЦ Gulliver. Вхід вільний.

У руках кожного з нас ці невеличкі шматочки вугілля стануть неймовірною допомогою для сотень українських сімей. Ділімося добром і світлом любові, це зігріває серця.

СХОЖІ НОВИНИ