Гуморист Влад Шевченко відверто про те, як справляється зі стресом та де шукає натхнення

У «Ближче до зірок» Влад Шевченко розповів, чому покинув професію ведучого свят, як справляється зі стресом і де шукає творче натхнення.

Шоу «Ближче до зірок» на телеканалі ТЕТ знайомить з відомим коміком Владом Шевченком, який відверто поділився, як війна вплинула на кар’єру та як справляється з творчою кризою.

Влад зі своєю гумористичною командою «Моя провінція» починали з регіональної ліги, а вже з 2018 року їхні жарти звучали чи не з кожного телевізора. Коміки вигравали кубок за кубком, але для Влада популярності було замало, тож піддавшись трендам, він створив свою сторінку в ТікТок.

Але сотні відзнятих відео не давали мільйонних переглядів. І як би це дивно не звучало, саме після повномасштабного вторгнення блогер потрапив у тренди завдяки жартам на злобу дня. Всеукраїнську славу йому принесли образи Байдена, Макрона та Джонсона, в які він майстерно перевтілювався.

А от кар’єру ведучого свят, якою займався ще зі студентських років, Влад залишив. Він проти гучних святкувань під час війни. До того ж на блогінгу він заробляє більше, відповідно може потужніше допомагати країні.

Війна вплинула на гумориста не лише у професійному плані, а ще й в особистому. Майбутня дружина коміка Настя у 2014 році переїхала до Вінниці. Там вони й познайомилися у студентській компанії:

«Я закохався дуже сильно. І дотепер закоханий, це — моя муза, моя любов».

За два роки після знайомства пара переїхала до Києва, бо успіх гумористичної команди Шевченка швидко набирав обертів на всеукраїнській Лізі Сміху. Тоді ж Настя і Влад одружилися.

Та попри шалене кохання, дівчина не розділяє захоплення чоловіка зйомками ТікТоків. Рідкісні випадки, коли блогер звертається по допомогу дружини не минають без сварок. Влад зізнається, що дуже вимогливий у роботі, а Насті не вистачає терпіння на зйомку численних дублів.

Аби уникнути конфліктів з коханою, гуморист або надіває перуку і відіграє жіночу роль сам, або ж знімає відео з Дашею Кубік, з якою йому приписують роман через велику кількість спільних зйомок.

Своєї чуйної натури комік не приховує — як і в роликах, так і в житті в нього багато сумнівів і самокопань:

«Якщо ролик добре заходить, то все нормально. Якщо не заходить, я накручую себе, що зникла чуйка, що втратив навичку писати».

Розраду блогер знаходить в їжі. Ще в юності у Влада розвинувся розлад харчової поведінки:

«Я використовую їжу як винагороду. Коли мені погано, я просто беру та об’їдаюсь чимось шкідливим».

Але комік має дієвий спосіб боротьби із зайвою вагою та негативними думками:

«Я обожнюю бігати. Просто біжу по району — туди-назад, для мене — це найкращий спосіб як провести час. Я біжу, аналізую, мрію».

Влад Шевченко мислить позитивно та переконаний, що власними силами можна добитися будь-чого:

«Я не дуже вірю в посил до всесвіту, але вірю в посил до себе. Коли ти правильно формулюєш мету, то можеш налаштувати свій внутрішній ресурс для здобуття бажаного».

Ще більше цікавих і щирих сюжетів — в шоу «Ближче до зірок» у будні о 14:00 на телеканалі ТЕТ.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!

СХОЖІ НОВИНИ