«Казки У Кіно» успішно стартували в ефірі ТЕТ

На каналі ТЕТ тривають прем’єрні покази нового сезону «Казки У Кіно». Вже втретє відомі комедійні актори, колишні «кавеенщики» та учасники «Ліги Сміху» перевтілюються в улюблених казкових героїв, відомих усім з дитинства.

Прем’єра «Казок У Кіно» відбулася 30 січня, програма виходить в ефір з понеділка по четвер о 20.00 на каналі ТЕТ. З моменту старту «Казки У Кіно» займають перші місця в щоденних ТОПах програм каналу. Середня частка по аудиторії 8-40 вся Україна, яка є цільовою аудиторією каналу ТЕТ, становить 7,6%, що вище середньої частки каналу у 2017 році. Рекордна частка серед прем’єрних серій на даний момент – 9,7%.

«Казки У Кіно» виробляє канал ТЕТ спільно зі студією «Квартал 95» та «Драйв Продакшн». Це вже третій сезон програми, але в новому сезоні формат історій дещо змінений. На відмінну від попередніх сезонів «Казки У» зняті в жанрі пародійного сіткому. Кожна серія – окрема, завершена історія, пародія на відомий фільм (Серед яких «Термінатор», «Секретні матеріали», «11 друзів Оушена»). А от персонажі залишаються незмінними: Чахлик Невмирущий, Баба Яга, Царівна-Жаба, Іван Царевич, Мальвіна, Буратіно, Попелюшка та інші.

Усього в новому сезоні 20 серій «Казок У Кіно», прем’єрні епізоди виходитимуть в ефірі ще до кінця лютого з понеділка по четвер о 20.00 на каналі ТЕТ.