«“Скажені сусіди” — це як улюблений анекдот, до якого хочеться постійно повертатися» — Юрій Горбунов про умови, в яких знімався серіал, і стосунки з дружиною

Продюсер, а також актор комедійного серіалу «Скажені сусіди» на ТЕТ Юрій Горбунов дав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну.

Відомий телеведучий і продюсер популярного ситкому «Скажені сусіди», який виходить з понеділка по четвер о 19:00 на ТЕТ, Юрій Горбунов відверто розповів про стосунки з Катею Осадчою, виховання сина та складні умови знімань другого сезону «Скажених сусідів».

Юрій зізнався, що від початку повномасштабного вторгнення, як і всі українці, має не так багато часу для відпочинку, але якщо знаходить час розслабитися, відволікається книжкою та музикою. 

Щодо роботи ведучий розповів, що здебільшого зараз долучається до благодійних концертів для збору коштів для ЗСУ, а також навіть іноді проводить свята, адже українці все одно проводять весілля або святкування:

«Люди попри все продовжують створювати сімʼї, продовжують тримати корпоративний дух, і це абсолютно правильно! Адже у ворога задача зламати нас морально, не тільки знищити фізично, а загнати в укриття і примусити не брати в руки телефон».

Далі Слава Дьомін згадав про продюсерську та акторську роботу Юрія. В рейтингу найкасовіших українських фільмів за часи незалежності України фільм «Скажене весілля» та його друга частина посіли третє та четверте місце. Юрій розповів про продовження улюбленої комедії:

«Серіал “Скажені сусіди” — це розвиток тих самих пригод уже знайомих персонажів, до яких звикли глядачі. Чому їх полюбили? Тому що “Скажені сусіди” — це ми, наші батьки, друзі. Люди, в яких є дуже багато недоліків, але і люди, в яких є дуже багато доброго. Та проявляються ці якості ситуативно, тобто все, як у справжньому житті. Тому серіал і знайшов такий відгук у серцях українців. Вони сміються та впізнають у ньому себе».

Юрій Горбунов зазначив, що іноді повтори серій набирають навіть більше переглядів. Актор пояснює це тим, що серіал переглядають по декілька разів:

«Глядач повертається до нього знову і знову. Завдяки цьому фрази із серіалу стають крилатим. “Скажені сусіди” — це як улюблений анекдот, до якого хочеться постійно повертатися».

Другий сезон гумористичних пригод знімався вже під час війни. Юрій прокоментував складнощі знімального процесу:

«Знімали під сиренами, більш того, під час зйомок ми бачили, як летить ракета, куди вона влучає та полум’я від неї. Одна акторка навіть втратила свідомість. Ми були змушені постійно спускатися в бомбосховище, а після закінчення повітряної тривоги повертатися та дознімати те, що планувалося».

Повномасштабне вторгнення вплинуло на багато сімей — хтось розлучився, але й було укладено багато шлюбів. Юрій відверто поділився, як вплинула війна на стосунки з дружиною:

«Наші стосунки тільки закріпилися. Багато сімей посипалися, але ми справляємося з емоційністю — поплакали та пішли далі. Рецепт щасливого шлюбу банальний — не потрібно диктувати свої умови: якщо ти хочеш встати раніше, а твоя друга половина — поспати довше, то ні в якому разі не треба її будити, щоб вона готувала тобі сніданок. Здоровий егоїзм у тому, що поруч з тобою щаслива жінка, та всі навколо це бачать».

А згадуючи про свою колишню дружину, Горбунов поділився, що й досі підтримує з нею спілкування:

«Ми періодично зідзвонюємося. Це ж наше життя, ми не можемо викреслювати людей, з якими були повʼязані роками».

Юрій не приховує, що постійно балує свого 6-річного сина Івана та зазначає, що гарний поліціянт у вихованні сина саме він:

«Звичайно, що є дисципліна. Але хто сказав, що дітей потрібно тримати в залізному кулаці? Бачу позитив у тому, коли в тебе з’являються діти у свідомому віці, так ти більше розумієш їх та себе».

Побачити Юру на екрані в ролі Запухляка глядачі можуть у другому сезоні серіалу «Скажені сусіди» з понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

ТЕТ — великий канал великих премʼєр!