Телеканал ТЕТ анонсував дату виходу третього сезону ситкому «Батько рулить»

В середині березня на ТЕТ відбудеться прем'єра нових серій комедійного серіалу «Батько рулить» з Катериною Варченко і Олександром Станкевичем в головних ролях.

«Кожна репетиція або дубль закінчувалися нескінченними жартами і сміхом. У цьому велика заслуга Олександра Станкевича, який, на мою думку, народжений, щоб веселити людей. Перед початком зйомок я дуже нервувала через роботу з дітьми, яких, я нагадаю, троє (13, 10 і 7 років). У кожного була тонна тексту, складні акторські завдання і багатогодинні зміни. Але вони круто з усім впоралися. Єдиною складністю було зробити так, щоб діти не з'їли весь реквізит до початку сцени. Ми ховали печиво, чіпси і сік, адже як тільки діти їх бачили, відразу забували про роботу (сміється)», — розповіла Алла Грушко.

Нагадаємо, «Батько рулить» — це комедійний серіал, який є адаптацією американського ситкому Man with a plan з Меттом Лебланом. За сюжетом, в багатодітній родині Мельник наступають зміни, коли мама (Катерина Варченко) вирішує зайнятися кар'єрою і всі домашні обов'язки перекладає на свого чоловіка (Олександр Станкевич), якому прийдеться займатися не тільки побутом, а й вихованням дітей, яких раніше він бачив тільки вечорами.

Вмикай телеканал ТЕТ 15 березня о 18:15 та першим подивись нові серії улюбленого серіалу!