Зустрічай оновлений ТЕТ

Що змінилося, а що лишилося таким самим?

Вчора телеканал ТЕТ оновився! 12 серпня ми вийшли в ефір з новою графікою, та свіжим, але вже відомим тобі слоганом “Тиць — і ти усміхаєшся”. 

Тепер, увімкнувши ТЕТ, ти побачиш “живий логотип”, що активно взаємодіє з іншими елементами графіки (робить Тиць), а також зустрінеш яскраві та соковиті кольори (фіолетовий, жовтий та помаранчевий), та купу нових айді, що ілюструють нашу основну функцію, як канала — моментальне поліпшення настрою. Це саме ті ролики з бульбашками, попкорном та рибками, які ти можеш побачити в нашому ефірі.

Але навіщо все це? Звичайно ж, задля того, щоб радувати тебе ще сильніше. Ми впевнені, що наша оновлена графіка буде підіймати настрій та викликати усмішку набагато частіше, ніж та, що була раніше. Особливо, з огляду на те, що незабаром прийде осінь, та на вулиці стане набагато менше кольорів. 

А ще на тебе чекає величезна купа найбомбезніших прем’єр. Низка показів свіжих продуктів почалася з реаліті-шоу “СуперЖінка”, яке стартувало на нашому каналі о 19:00 вчора і йтиме тепер з понеділка по п’ятницю саме в цей час.

Але що ж лишилося незмінним? Все інше. Твої улюблені проекти нікуди не дінуться, а будуть і надалі йти в нашому ефірі. Рідні герої, знайомі історії та нові повороти цих історій — ось що чекає на нас у майбутньому. Проте все це буде ще більш смішним та якісним, ніж раніше. Тож слідкуй за оновленнями та не забувай вмикати ТЕТ, щоб насолодитися всіма змінами та прем’єрами, які ми так довго та ретельно готували для тебе.