Знайомся з новими героями ТЕТ!

Ти їх обов’язково полюбиш.

«Нове життя Василини Павлівни» — це купа яскравих акторів, характерні персонажі та просто неймовірно дотепний сюжет. Прем’єра серіалу відбудеться вже 11 листопада, а це означає, що вже зараз ми можемо ненадовго пустити тебе за лаштунки проекту, який наша команда з таким натхненням та любов’ю готувала. Сьогодні ми пропонуємо тобі познайомитися з героями серіалу та дізнатися які зірки виконуватимуть їхні ролі. Ух, там стільки цікавого!

Головна героїня нового серіалу ТЕТ — проста вчителька, яка у свої 35 років вже встигла народити двох дітей, розійтися з чоловіком та розчаруватися в професії педагога. Проте ця жінка ще не втомилася мріяти, а це означає, що в неї все обов’язково вийде! Тим більше що на неї буквально з неба впав кейс з 500,000 євро, і це точно допоможе їй кардинально змінити своє життя. Роль Василини у проекті виконує актриса Ольга Жуковцова-Кияшко.

Гангстер, красень та справжній румунський серцеїд — він приїхав до Осинівки, щоб знайти та покарати того, хто вкрав гроші. А чого його так дивно звуть? Дізнаєшся вже в першій серії. А поки що просто помилуйся на виконавця цієї ролі — Михайло Кукуюк буде спокусливим та небезпечним, як ніколи.

 

Донька Василини, Уля, як і всі підлітки, схильна до імпульсивних вчинків. Але ти неодмінно полюбиш цю героїню за її чарівність, почуття гумору та чесність. А ще, звичайно ж за те, що виконавицею цієї ролі є улюблениця мільйонів українців Ірина Кудашова.

Замість крові в неї текіла, замість серця — гарячий вогонь. Сусідка Василини хоч і живе в забутому богом селі, але не залишає надії знайти пристрасне кохання всього свого життя. І дивлячись на рішучість Яніни ми впевнені, що в неї це обов’язково вийде, адже Тетяна Міхіна переконає нас у чому завгодно.

 

Юрій Ребрик виконує роль мера Осинівки, батька малого шибайголови та суворого чоловіка, що може одним лише поглядом знищити кар’єру будь-кого. Як на біду, син цього чиновника вчиться в класі Василини, і це далеко не подарунок долі. Але все вирішиться дуже неочікувано не лише для самої вчительки, а й для всіх героїв серіалу.

І це ще далеко не всі герої серіалу «Нове життя Василини Павлівни». Проте аніж довго читати, краще один раз побачити все на власні очі. Зробити це ти зможеш вже 11 листопада на телеканалі ТЕТ. Не пропусти цю неймовірну прем’єру!