Заряджаємося настроєм на перший тиждень осені з культовими фільмами та серіалами на ТЕТ

Заряджаємося настроєм на перший тиждень осені з культовими фільмами та серіалами на ТЕТ

Тиждень кращих кінохітів на ТЕТ стартує з пригодницької комедії "Озброєні і небезпечні" про нелегку співпрацю парочки жінок-правоохоронців – дуже різних, але таких схожих.

Як Сандра Буллок, котра звикла втирати носа колегам і у всьому бути першою, розплутуватиме справу з ексцентричним детективом поліції Меліссою Маккарті, дивімося у понеділок, 28 серпня, о 20:00. Слідом, о 22:00, кіношний настрій підхопить Едді Мерфі в дотепній сімейній комедії "Доктор Дулітл".

У вечір вівторка, 29 серпня, відправляймося на пошуки Золотого Руна з фентезійною картиною "Персі Джексон: Море чудовиськ" (о 19:45) і поринаймо в захопливу історію боротьби та неймовірних випробувань з Леонардо Ді Капріо в оскароносному фільмі "Той, що вижив" (21:45).

Останні дні літа, 30 та 31 серпня, проводимо в компанії знаменитого Стіва Мартіна та розкішної Гіларі Дафф. На ТЕТ покажуть одразу дві частини сімейної комедії "Оптом дешевше" – кумедну стрічку про татка-тренера, що залишається сам на сам з дюжиною власних дітей. Дивімося у середу та четвер о 20:00.

Тоді як у п'ятницю, 3 вересня, на ТЕТ територія гумору – популярний український фестиваль "Ліга Сміху" (о 18:00) та розважальне шоу "Розсміши коміка" (о 22:00).

По буднях об 11:00 насолоджуймося знаменитим американським фентезі "Усі жінки – відьми" – культовою історією про трьох сестер, чиї відьомські сили закохують глядачів крізь десятиліття. З понеділка по четвер о 17:00 дивімося неймовірне реаліті "Панянка-селянка. Україна – Польща", в якому дівчата-учасниці розвертають життя на 180 градусів, а в понеділок, середу та четвер – яскравий комедійний серіал "Папік" зі Станіславом Бокланом і Дар'єю Петрожицькою. О 19:00 на телеканалі ТЕТ історія гламурної красуні та актора-пенсіонера, що стала абсолютним хітом українського телебачення. Ранок неділі, 3 вересня, розпочинаймо з найактуальніших новин з життя українських і світових знаменитостей у новому сезоні шоу "Ближче до зірок" (о 9:30), а о 19:00 закохуймося в Україну з великим патріотичним шоу "Я люблю Україну".

На вихідних збираймося всією сім’єю та поринаймо у світ фантастики та пригод з кращими кінохітами на ТЕТ: "Мадагаскар - 2" (субота, 13:15), "Їжак Сонік" (субота, 15:00), "Перлина Нілу" (субота, 21:10), "Отже, війна" (неділя, 21:00).