Встанови тюнер і дивись ТЕТ без проблем!

З 20 січня 2020 року ТЕТ та інші найбільші українські телеканали закодують свій сигнал на супутниковому телебаченні. Що це означає?

Це значить, що з наступного року дивитися ТЕТ можна буде через кабельне телебачення (OTT/IPTV) та цифрове ефірне телебачення (Т2). 

Для чого ми це робимо? Під час відкритої трансляції через супутник, як це відбувається зараз, пірати можуть перехопити сигнал та незаконно транслювати його на інші майданчики. Здається, нічого страшного, адже якість «картинки» при цьому не страждає. Насправді, через таких «викрадачів контенту» є загроза залишитися взагалі без доступу до телебачення. Адже пірати не мають права на показ тих фільмів та шоу, сигнали яких вони перехоплюють, і власники можуть заблокувати сигнал повністю. 

Щоб цього не сталося і у тебе завжди була можливість переглянути ТЕТ, ми і кодуємо сигнал супутнику. Якщо в тебе не налаштоване цифрове ефірне телебачення (Т2) або кабельне телебачення  (OTT/IPTV), зроби три простих кроки. 

Крок 1. Придбай тюнер супутникового телебачення, який підтримує систему кодування «VERIMATRIX». Рекомендована вартість такого тюнера становить 1099 грн.

Крок 2. Встанови та налаштуй тюнер. Якщо не вдається зробити це за допомогою інструкції, оператор кол-центру підкаже, що і в якій послідовності тобі треба зробити. Номер телефону підтримки ти знайдеш на коробці тюнеру. 

Крок 3. Насолоджуйся перевагами супутникового телебачення і дивись ТЕТ у HD-якості 24/7 з додатковими можливостями. Наприклад, catch up — функція перегляду телепередачі після її виходу. 

З 20 січня 2020 року ти зможеш дивитися ТЕТ тільки через кабельне телебачення (OTT/IPTV), або цифрове ефірне телебачення (Т2) — відкрите мовлення буде закодованим. 

За додатковою інформацією звертайся до офіційних операторів супутникового телебачення: Viasat та XtraTV. 

Тиць — і ти усміхаєшся!