ВРАЖАЮЧИЙ КІНОВІКЕНД

Ще більше яскравих вражень на ТЕТ!

У п’ятницю ти поринеш у світ дбайливого лікаря у фільмах «Доктор Дулітл» та «Доктор Дулітл 2», який навчився розуміти тварин трохи більше, ніж будь-хто інший. Побачиш, що порозумітися з ведмедем на кшталт зимової схованки, чи влаштувати сварку з гризуном по телефону для нього не буде проблемою.

20:00 - «ДОКТОР ДУЛІТТЛ»

21:45 - «ДОКТОР ДУЛІТТЛ 2»

У суботу в мультфільмі «Мадагаскар 3» ти відчуєш романтичну атмосферу разом з левом Алексом та його довгоочікуваною половинкою. Уже о 19:00 побачиш як це, готувати весілля для коханої разом з коханкою у фільмі «Наречений на двох», а о 20:45 стрічка «Божевільне побачення» здивує тебе цікавою халепою, у яку потрапить подружжя просто на побаченні у ресторані.

17:15 - «МАДАГАСКАР 3»

19:00 - «НАРЕЧЕНИЙ НА ДВОХ»

20:45 - «БОЖЕВІЛЬНЕ ПОБАЧЕННЯ»

У неділю тобі відкриється щось нове. Нова здібність простого хлопчика розумітися з драконами в мультфільмі «Як приборкати дракона». Новий чоловік із втраченою пам’яттю, що зовсім і не мав стати чоловіком Кейт у фільмі «За бортом», а також нові почуття перед освідченням в кінокартині «Вийти заміж у високосний рік». Встановлюй нагадування, вмикай ТЕТ та отримуй відповіді на питання.

17:00 - «ЯК ПРИБОРКАТИ ДРАКОНА»

18:50 - «ЗА БОРТОМ»

21:00 - «ВИЙТИ ЗАМІЖ У ВИСОКОСНИЙ РІК»

Враження не змусять тебе чекати, варто лише увімкнути ТЕТ.