В п’ятницю на ТЕТ: “Пінгвіни Мадагаскару” та “Його собаче діло”

Вони рятують світ, він — свою собаку

О 21:00 Шкіпер, Ковальські, Ріко і Рядовий вступають на службу в елітний секретний підрозділ «Північний вітер». Їх метою стає допомога тваринам, які не можуть допомогти собі самі. Пінгвінам належить працювати під керівництвом вовка Классіфайда і протистояти головному лиходієві — восьминогу доктору Октавіусу. Перший повнометражний фільм про пінгвінів Мадагаскару розкриває характери героїв та показує їх з нової сторони.

О 22:45 “міцний горішок” Брюс Вілліс постане в незвичному для себе амплуа. Він виконує роль Стіва Форда — приватного детектива-невдахи, який тільки й того, що має домашнього улюбленця — пса Бадді. Стів хоч і лузер, але принциповий, тому не бере замовлень від мафії та наркоторговців. Щоб змусити Стіва працювати на себе, гангстери викрадають його собаку.

Звісно, чоловік погоджується, але лише щоб виграти час, знайти союзників і визволити Бадді. Справа ускладнюється тим, що Стів винен гроші ледь не всьому місту, тому ворогів у нього вистачає. Покластися можна лише на найкращого друга — Дейва. Чи зможуть вони вдвох перемогти цілий наркокартель?