Уже сьогодні на ТЕТ прем’єра нового спецсезону “Ліга Сміху. Волонтерський десант 2”

Уже сьогодні на ТЕТ прем’єра нового спецсезону “Ліга Сміху. Волонтерський десант 2”

Великий гумористичний проєкт, що працює на перемогу

Уже сьогодні, 3 листопада, о 20:00 на телеканалі ТЕТ прем’єра нового унікального спецсезону “Ліга Сміху. Волонтерський десант 2”. Відсьогодні та щоп’ятниці команди змагатимуться за право реалізувати конкретну волонтерську місію – доставити пікапи незламним українським захисникам і захисницям.

“Класичний формат не на часі. У нас виникла ідея, що можна пов’язати коротенький спецсезон з волонтерською допомогою, оскільки всі “лігосмішники”, які не на фронті, вони всі волонтери. Це змагання не за результат, а за місію, за право доставити вантаж військовим. І для команд це дуже великий стимул”, – розповів креативний продюсер "Ліги сміху" Андрій Чивурін у програмі “Ближче до зірок”.

Оцінювати жарти та виступати разом з конкурсантами будуть вже бувалі тренери-чемпіони Станіслав Боклан та Ігор Ласточкін, а також тренери-дебютанти – гумористи, які стали відомими  завдяки “Лізі Сміху”.

В омріяних тренерських кріслах “Ліги Сміху. Волонтерський десант 2” Ірина Сопонару з команди “Вінницькі”, Іван Кухарчук з “30+”, Тарас Стадницький з “VIP Тернопіль”, Настя Оруджова з “Тріо “Різні”, Влад Куран з “Ветеранів космічних військ” та Олександр Степаненко з “Відпочиваємо разом”.

Дехто з тренерів і досі під враженнями, що йому довірили таку роль. “Чесно сказати, я досі не можу прийти в себе, що знаходжуся тут, на місці тренера”, – поділився Іван Кухарчук

Свого захвату від нового статусу не приховує й зірка “Жіночого Кварталу” та акторка серіалу “Волонтери” Ірина Сопонару. Акторка жартує, що шість років мозолила очі продюсерам “Ліги Сміху” й врешті-решт домоглася свого: “Я вперше тренер, це дуже хвилююче для мене. Я чекала цього 6 років. Я мало не ходила з плакатами попід вікнами продюсерів (сміється). Я не знаю, що спрацювало, але в цьому сезоні тренери – гумористи- “лігосмішники” і Стас Боклан”.

Як проявлять себе нові тренери, хто з команд розсмішить до істерії та здобуде право втілити волонтерську місію, дивіться у новому спецсезоні “Ліга Сміху. Волонтерський десант 2” вже сьогодні на телеканалі ТЕТ. Збільшуємо градус позитиву, єднаємося задля допомоги, заряджаємося настроєм і незламним духом щоп’ятниці о 20:00.