«Світло завжди перемагає морок!» — ТЕТ зробив редизайн ефірної графіки

ТЕТ зробив редизайн ефіру: тепер канал ще більш патріотичний.

Телеканал ТЕТ оновив свою графіку: глядачі вже бачать нові елементи та колір в ефірі.

ТЕТ завжди був одним з найбільш патріотичних каналів: мовлення в ефірі на 100% українською, зірки розмовляють українською, а в сітці каналу — шоу та серіали власного виробництва.

Відтепер дизайн телеканалу підкреслив свою любов до України, змінивши головний колір на жовтий — колір сонця, добра та безмежних ланів. Нове забарвлення якнайкраще передає глядачам настрій ТЕТ і заряджає позитивом.

«Перед нами стояло завдання зробити так, щоб нова графіка не відвертала увагу від основних проявів: важливих ефірних проєктів з зірками ТЕТ та народними героями, які заряджають глядачів оптимізмом і бойовим настроєм та водночас мала органічний вигляд з розважальним контентом і була доречна в матеріалах патріотичного характеру.

Також необхідно було підлаштувати навігацію під зміни в промо, щоб вона виконувала свої основні функції: інформативну та візуальну», — пояснив Антон Корольов, артдиректор телеканалу ТЕТ.

Змін зазнали шрифт, колір, основні елементи ефіру та звукове оформлення. Візуально ТЕТ став трохи дорослішим.

«Особливістю нового шрифту стали інтегровані кола нашого логотипа у виносні елементи літер І та Ї. Колір, як каже керівник відділів промо та дизайну Олександр Кулаков, став сонячним. Також змінилася динаміка навігації та звукове оформлення. Решту дивіться в ефірі!», — розповів артдиректор телеканалу.

Логотип ТЕТ не змінив своєї форми, але забарвився тепло-жовтим.

Крім того, другим слоганом телеканалу стала фраза: «Світло завжди перемагає морок!».

«Нам було важливо донести нашим глядачам, що ми з ними на боці світла. А світло завжди перемагає морок!», — підкреслив Антон Корольов.

Дивіться улюблені шоу, фільми та серіали на ТЕТ і заряджайтеся новим патріотичним і бойовим настроєм телеканалу.