ТЕТ 27 років

Твій улюблений канал святкує день народження

24 січня телеканал ТЕТ святкує 27 річницю з дня свого заснування. Історія кращого розважального каналу України почалася у 1992 році. Тоді ТЕТ був одним з перших приватних телеканалів у країні. З того часу і до сих пір головна мета ТЕТ — нести радість та сміх своїм глядачам.

За ці 27 років ми разом із тобою пройшли величезний шлях, сповнений цікавих історій, кумедних ситуацій, надихаючих героїв та неймовірних розваг. Згадаємо найяскравіші проекти ТЕТ разом?

Аби пригадати хронологію нашого розвитку, ми підготували відео, яке допоможе тобі відновити у спогадах наш зовнішній вигляд.

Кажуть, у день народження потрібно якомога більше слухати приємні слова та приймати побажання. Приєднуйся і ти до хвилі поздоровлень ТЕТ — лишай свої привітання в коментарях до цього посту, в нашому інстаграмі чи фейсбуці. Нам буде дуже приємно почути від тебе кілька теплих слів. А автори найяскравіших побажать отримають цікавий сюрприз. Хочеш знати який? Дивись відео від генерального продюсера ТЕТ Вікторії Левченко (Шульженко).