Телеканал ТЕТ шукає таланти! Приходьте на кастинг нового народного талант-шоу “Україна неймовірних людей” і зазвучіть на всю країну

На телеканалі ТЕТ оголошено кастинг у великий розважальний проєкт “Україна неймовірних людей”

Народне талант-шоу про незламне покоління українців, які попри важкі випробування війни не втрачають закоханість у життя. Про героїв нашого часу, які проходять через складні виклики, але не опускають руки, стають сміливішими, розвивають свої таланти та відкривають нові.

“Україна неймовірних людей”


Це сучасний проєкт про тих, хто прикрашає світ яскравими барвами, попри темряву навколо! Хто силою доводить незламність української нації. Хто впавши, встає та продовжує йти. Хто попри втрати знаходить у собі сили жити й надихати своїми талантами інших!

На ТЕТ шукають саме таких – неймовірних українців всіх вікових категорій, які, пройшовши крізь випробування, продовжують творити та створювати, надихати одне одного й увесь світ! Тих, хто засяяв у темні часи, хто не зламався, а розправив крила/

Україна повинна вас побачити. Приходьте на кастинг талановитих і незламних. Станьте героєм народного талант-шоу “Україна неймовірних людей” на телеканалі ТЕТ.

Хочете, аби ваш талант звучав? Заповнюйте анкету на сайті телеканалу ТЕТ або пишіть на електронну пошту: unl.casting@tet.tv Надихніть і закохайте в себе всю країну.