Сімейні комедії на будь-який смак: тиждень блискучих кінохітів з голлівудським складом на ТЕТ

Сімейні комедії на будь-який смак: тиждень блискучих кінохітів з голлівудським складом на ТЕТ

Вмикайте телеканал ТЕТ і насолоджуйтеся кращими світовими фільмами всією сім’єю.

З понеділка по четвер о 10:00 на телеканалі ТЕТ легка сімейна комедія початку 90-х – чотири частини фільму “Бетховен”, які не втратили своєї актуальності крізь роки. Головний герой фільму – не знаменитий композитор, як можна подумати, а випадково названий його ім’ям красунчик сенбернар. Пес знаходить собі родину і змушує її подивитися на життя по-новому. Повірте, гігантський сенбернар у поєднанні з чарівними дітлахами зворушать вас до глибини душі.

Тоді як о 17:00 на глядачів чекатиме зелений здоровань Шрек у повнометражних мультфільмах з шаленими касовими зборами та статуеткою Оскар. Дивіться з понеділка по четвер – “Шрек”, “Шрек 2”, “Шрек 3” та фінальну частину анімаційної пригоди “Шрек назавжди”, яка доведе цінність справжнього кохання.

У вівторок, 9 січня, о 19:00 зустрічайте фентезійну сімейну комедію “Казки на ніч” про невдаху-героя та вигадані ним чарівні історії. Як казкові персонажі раптово оживуть, почнуть втручатися в реальне життя головного героя та допоможуть знайти справжнє кохання, дивіться на телеканалі ТЕТ. А слідом, о 21:00, насолоджуйтеся захопливою романтичною комедією “Сили природи” з Беном Аффлеком і Сандрою Буллок. Голлівудський акторський склад, вміла режисерська робота та легкий сюжет гарантують приємний перегляд.

У середу, 10 січня, о 19:00 на ТЕТ неперевершений Джон Сіна у фільмі “Ігри з вогнем”. Як гадаєте, чи зможе він разом з командою накачаних каліфорнійських рятувальників дати раду з банальними дитячими пустощами? А от у кому точно можна не сумніватися, так це в американській винахідниці Джой Мангано, нелегка історія якої лягла в основу фільму “Джой” з Дженніфер Лоуренс. Як мати-одиначка винайшла девайс, що полегшив побут мільйонів людей, і досягла шаленого успіху, дивіться у середу о 20:50.

Для всіх любителів романтичних комедій у четвер, 11 січня, о 18:45 на ТЕТ покажуть культовий фільм “Молодята” з Ештоном Кутчером і Бріттані Мерфі у головних ролях. Зворушливу картину про пару щасливих закоханих і медовий місяць, який випробує їхні почуття на міцність. А вже о 20:45 на глядачів чекає різдвяна комедія “Привіт сім’ї”, яка познайомить з екстравагантним сімейством Стоунів. 

Вечір п’ятниці, 12 січня, проводьте з неймовірними американськими комедіями – “За бортом”, яка о 19:15 розповість іронічну історію капризної багачки та звичайного тесляра, що прагне помсти, а також “Твої, мої і наші”, котра о 21:30 закохає в немолоду пару, в якої на двох аж 18 дітей.

У суботу, 13 січня, о 19:00 в ефірі телеканалу ТЕТ краща стрічка для зимового сімейного перегляду – “Три горішки для Попелюшки”. Фільм-казка, що дарує надію та нагадує – справжнє кохання здатне подолати будь-які перешкоди.

Тоді як у неділю 14 січня, о 16:45 на вас чекає легка романтично-музична комедія з Дженніфер Лопес, що стала справжньою сенсацією 2022 року. “Вийду за тебе” – історія про найпопулярнішу зіркову пару світу, зраду та випадкове одруження співачки з простим вчителем математики на очах мільйонів телеглядачів. 

Закохуйтеся кіновечори за сімейним переглядом на ТЕТ.