Серіал “Волонтери” від телеканалу ТЕТ став претендентом на національну кінопремію “Золота дзиґа”

Серіал “Волонтери” від телеканалу ТЕТ став претендентом на національну кінопремію “Золота дзиґа”

Українська кіноакадемія оприлюднила довгий список претендентів на восьму національну кінопремію "Золота дзиґа", що присуджується за досягнення в розвитку кінематографа.

Серед пів сотні номінантів комедійний серіал “Волонтери” виробництва Drive Production. Його прем’єра відбулася на телеканалі ТЕТ у листопаді 2023 року, а продюсером і режисером виступили Наум Баруля та Андрій Бурлака. На “Золоту дзиґу” в категорії “Серіали” поряд з “Волонтерами” претендують ще дев’ять картин.

Серіал “Волонтери” – це десятки життєвих, приправлених гумором історій про надійний тил українських військових. Про сповнених ентузіазму українок та українців, які живуть за принципом: “Якщо ти не на фронті, ти – волонтер”.

Про тих, хто не втомлюється донатити, закривати збори, купувати, привозити, відправляти та діставати з-під землі все, що необхідно супергероям у пікселі. Це і подружні пари, і давні друзі, і нові знайомі, яких об’єднує велика спільна справа – волонтерство. Вони примудряються не лише допомагати, а й жартувати, закохуватися, з’ясовувати стосунки та підтримувати одне одного на крутих життєвих поворотах.

У серіалі “Волонтери” на телеканалі ТЕТ зіграли Ігор Ласточкін, Кирило Ганін, Станіслав Боклан з дружиною Наталією Кленіною, учасниці "Жіночого кварталу" – Ірина Сопонару, Олександра Машлятіна, Анастасія Оруджова, Аліна Блажкевич, хлопці з “Ветеранів космічних військ” – Веня, Куран, Дамницький – та інші зірки “Ліги Сміху”. Усі вони зібралися разом, щоб надихнути людей через екрани, адже серіал “Волонтери” про кожного з нас.

Імена переможців восьмої національної кінопремії "Золота дзиґа" стануть відомі у червні 2024 року. Тоді як уже з 1 квітня глядачі зможуть знову закохатися в актуальний комедійний серіал.

Дивіться “Волонтери” з понеділка по четвер о 19:00 і надихайтеся прикладом наших незламних людей разом з ТЕТ.