Селянка-суперзірка та модель-розумниця

Знайомимося з героїнями нового сезона шоу «Панянка-Селянка».

28 жовтня о 19:00 на ТЕТ почалася прем’єра нового міжнародного сезона реаліті-шоу «Панянка-Селянка» Україна — Польща. Ми вже поспостерігали за змінами в житті одразу 10 пар учасниць. Попереду ще дві програми та чотири чарівних героїні. Знайомся!

Панянка

Йоанна

Дівчина багато подорожує, займається дизайном одягу, створює власний бренд та підпрацьовує моделлю. Йоанна обожнює шопінг та постійно купляє собі модні новинки. Хоче поїхати до села аби, по-перше, наробити купу оригінальних фото, а ще щоб стати більш хазяйновитою. Героїня вважає, що вміння поратися з хатніми справами може допомогти їй у старості.

Селянка

Анна

Сором’язлива дівчина живе з мамою та сестрою в приватному будинку. Мають велике господарство, виробляють молочні продукти та випічку на продаж. Не звикла витрачати гроші на себе, не вміє ходити на підборах. 6 років зустрічається з хлопцем, але мати дівчини проти цих стосунків. Анна мріє хоч раз відчути себе справжньою жінкою та навчитись бути сміливішою та розкутішою.

Панянка

Моніка

Моніка не любить працювати руками, має прибиральницю та обожнює швидкі автомобілі. Працює моделлю, іноді займається акторством — її день розписаний по хвилинах. Одягається лише в брендові речі та чи не щодня відвідує косметолога та перукаря. У вільний час відвідує театр, кіно та читає книжки. Вважає, що розум і краса — речі цілком поєднувані. 

Селянка

Наталя

Селянка-суперзірка, позитивна та весела. Багато працює по дому, має чоловіка та двох дітей. У вільний час нарощує вії та виступає в місцевому клубі. Мріє про велику сцену.

Ну що, готовий дізнатись чим закінчиться для цих героїнь експеримент з обміну життями? Тоді вмикай ТЕТ по буднях о 19:00 на дивись прем’єру нового сезону реаліті-шоу «Панянка-Селянка».