Прем’єра: Новий сезон ЛавЛавCar

Тест-драйв любові на ТЕТ

У нас неймовірна новина! 15 жовтня в ефірі телеканалу ТЕТ стартує показ прем’єрних серій улюбленого проекту наших глядачів – ЛавЛавCar.

Реаліті-шоу, мета якого – перевірити на міцність кохання учасників, в минулому році отримало престижну премію “Телетриумф” та встановило нову планку якості для всіх ТВ-проектів країни. 

В цьому сезоні ЛавЛавCar стане ще цікавішим та ближчим до тебе! Нові обличчя, нові місця, ще складніші квести та випробування для героїв, а також пристрасті, сварки та зізнання – все це чекає на тебе вже зовсім скоро! 

Ми не можемо розкривати всіх таємниць, проте дуже хочемо поділитися з тобою деякими секретами нового сезону. Цього року випробування для учасників почнуться не в далекій країні, а прямо в аеропорті. 

Пари будуть різними, яскравими та дуже оригінальними. Зовсім скоро ми почнемо тебе з ними знайомити. А поки що скажемо лише про те, що серед учасників будуть одружені стриптизери, справжній порно-агент, чоловік модель та домашній тиран.

За перемогу в кожному квесті хлопці та дівчата отримуватимуть лайки та можливість приємно провести час в комфортних умовах. Нагородою для переможців буде не тільки приз у 200,000 гривень, а й міцні та здорові стосунки, адже всі партнери мають певні проблеми, задля рішення яких вони й прийшли на проект. 

Нагадаємо, що старт проекту намічений на 15 жовтня. Вмикай ТЕТ о 19:00 та слідкуй за новими пригодами героїв найромантичнішого шоу України. 

Також проект можна буде переглянути на сайті або в мобільному додатку 1+1 video, який об’єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів 1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, УНІАН-ТБ, 1+1 International, й дає змогу дивитись улюблені програми, фільми та серіали у будь-який зручний для тебе час.