Підбірка мультиків на ТЕТ: «Украдений місяць. Кум», «Льодовиковий період», «Думками навиворіт», «Король Лев», «101 далматинець»

Телеканал ТЕТ зробив підбірку найулюбленіших мультиків дітей — дивіться цього та наступного тижня.

ТЕТ стоїть на сторожі гарного настрою, підтримувати який допомагають найулюбленіші стрічки. ТЕТ підготував підбірку легендарних мультиків для малечі (та дорослих), які зігріють своїм теплом і подарують дитячу радість.

«Украдений місяць. Кум» — неділя, 25 грудня, 6:30 на ТЕТ

В основі мультфільму лежить історія про козака, якого духи врятували від смерті. Вони наділили його магічними властивостями «характерника» та дали завдання оберігати головну святиню козаків — місяць. У давнину звання «козак-характерник» було овіяне легендами. Подейкують, що такого воїна ані вогонь, ані вода, ані куля не могли вбити. Такі козаки були справжніми хранителями таємниць та бойових мистецтв, духовними наставниками на Запорозькій Січі та могли лікувати поранених козаків. 

Усі частини «Льодовикового періоду» — понеділок—четвер, 26-29 грудня, ввечері на ТЕТ

Назад, у минуле. У той час, коли вся Земля вкривалася льодом і все живе замирало від холоду. Зграї тварин, які вижили, йшли на південь у пошуках порятунку, їжі та тепла. У такий суворий час і зустрілися лінивець, на ім'я Сід, мамонт Менні та шаблезубий тигр Дієго. Але крім звичайних складнощів, що чекали друзів по дорозі, їх так само чекало мимовільне «батьківство» для людського немовляти… Улюблена історія всіх поколінь — чим завершаться пригоди доісторичних героїв?

«Думками навиворіт» — вівторок, 27 грудня, 17:00 на ТЕТ

Що якщо емоції — це маленькі істоти в голові людей? Дотепний і зворушливий анімаційний шедевр від студії Pixar про живі емоції в голові маленької дівчинки. Радість, Страх, Роздратування, Злість і Огида — вони господарюють у центрі її контролю і керують свідомістю Райлі. Чи впорається маленька героїня з випробуваннями на її шляху?

«Король Лев» — середа, 28 грудня, 17:00 на ТЕТ

Мультфільм розповідає про африканські джунглі, пустелі та савани, де все живе в гармонії. Королівством править мудрий і могутній король усіх звірів — лев. У величного Короля-Лева Муфаси народжується спадкоємець, на ім'я Сімба. Вже в дитинстві допитливий малюк стає жертвою інтриг свого заздрісного дядька Шрама, який мріє про владу. Класика, що не старіє — легенда анімаційних фільмів.                               

«101 далматинець» — четвер, 29 грудня, 17:00 на ТЕТ

Всесвітньо відомий пригодницький мультфільм за мотивами однойменної повісті англійської письменниці Доді Сміт.

За сюжетом, у подружжя Редкліф живе пара Далматинів — Понго і Пеггі. Коли у них народжуються перші цуценята, малюків викрадає зла модниця Стервела Девіль. Батькам цуциків, Понго та Пеггі, доводиться зайнятися пошуками самостійно. Для цього вони підключають інших собак міста. Невдовзі з’ясовується, що злочини лиходійки Стервели не обмежуються викраденнями цуценят у Редкліфів…

Пориньте у святкову атмосферу разом з теплими мультиками — проведіть час з близькими за переглядом легендарних стрічок на ТЕТ!
 
Світло завжди перемагає морок!