Олег Кока розповів про кохання, роботу та досвід ЛавЛавCar

Щотижня ТЕТ збирає найцікавіші запитання від читачів нашої сторінки в Instagram до одного з героїв телеканалу. Питай і ти. Можливо, саме на твоє питання зірки дадуть відповідь наступного тижня.

У тебе є домашні тварини? Якщо так, то які і як їх звати?

— Так, у мене є домашня тварина, це пес породи хаскі. Його звати Діма. 

Які враження від проекту?

— Я дуже радий, що взяв участь у третьому сезоні ЛавЛавCar. Це дозволило мені багато зрозуміти та переосмислити. Але я зміг зробити це лише після того, як проект вийшов в ефір на ТЕТ. Так я побачив всю ситуацію збоку, я став краще все розуміти. 

Від ТЕТ: Від сьогодні на ТЕТ ти знову зможеш спостерігати за улюбленими парами третього сезону ЛавЛавCar з понеділка по четвер о 23:00.

Ви з Любою разом?

— Знаєте, це запитання — одне з найпопулярніших в інтернеті. Всіх це чомусь дуже цікавить. Ні, після проекту ми з Любою розійшлися. 

Чому ви з Любою розійшлися?

— Ми зрозуміли, що у нас різні життєві цінності. Так буває. 

Ти з кимось спілкуєшся після проекту?

— Я не зустрічаюся з іншими учасниками регулярно, ми бачимося час від часу. Я скоріше можу назвати людей на проекті, з якими я точно не буду спілкуватися.

З ким ти найбільше товаришував на проекті, а з ким найчастіше сварився?

— Знову ж, я не сказав би, що з кимось на проекті товаришував. Але ми гарно спілкувалися з Сашею Трей. Ну і, звісно, сварився я найбільше з Льошею. У нас достатньо часто були з ним конфліктні ситуації.  

Ти любиш подорожувати? Де ти побував?

— Так, я дуже люблю подорожувати і в мене є список країн, в яких я обов’язково хочу побувати. Але серед тих місць, де я вже був, мене особливо нічого не вразило. Думаю, все ще попереду. 

Який челендж був для тебе найскладнішим?

— Серед усіх челенджів на проекті жоден не був складним. Навпаки, вони були дуже цікавими та веселими, але треба було швидко зрозуміти, що потрібно робити. Від цього залежала перемога чи програш. 

Як ти познайомився з Любою?

— Я познайомився з Любою пізно ввечері, коли вигулював свою собаку. Вона також прогулювалися з власним псом (шпаргалка від ТЕТ: у Люби також є собака породи хаскі) і годувала її шаурмою. 

Чим любиш займатися у вільний час?

— У вільний час я стараюся багати гуляти, дихати свіжим повітрям, ходити в спортзал. Також я відпочиваю з друзями, відвідую різні заклади. І працюю — час, в який я працюю, я вважаю своїм вільним часом. Мені подобається моя робота. 

Ти дуже засмутився, коли ваша пара залишила ЛавЛавCar?

— Так, я дуже засмутився. Насправді, я думав, що лише один з нас залишить цей проект, а інший лишиться. Жартую. Звісно, я дуже засмутився, адже хотів виграти. 

Як думаєш, ти переміг би, якби брав участь у шоу з іншою дівчиною?

— Я думаю, так. Якби я приїхав на проект з іншою дівчиною, у мене було б більше шансів перемогти. Та і Люба виграла б від того, якби взяла участь у шоу з іншим чоловіком. 

Тобі подобається працювати моряком? А кальянщиком?

— В морі я не дуже люблю працювати, але іноді доводиться. А кальянщик — це більше моє хобі, яке дозволяє непогано заробляти. В принципі, мені подобається те, чим я займаюся.