Офіційно й назавжди зізнаємося – ми закохані в життя

Воно прекрасне в кожному моменті – у запашній ранковій каві, у пробіжці разом з собакою парком, у приготуванні смачного обіду разом з найріднішими та у спільному перегляді улюбленої передачі в колі друзів.

Під хрускіт попкорну. Зі щирим сміхом від жартів друзів. Коли наспівуємо улюблену пісню, коли усміхаємося у відповідь перехожому чи коли вмикаємо довгоочікувану нову серію серіалу – ми закохані в життя! 

Це послання ми закарбували у новий слоган – "Закохані в життя". Відтепер він завжди поруч з логотипом ТЕТ.

А вже цієї осені нас чекають великі прем'єри та цікаві новинки, які відгукнуться кожному. Разом з вами ми ще дужче закохаємося в черкаських вогників з нового сезону серіалу "Ромео і Джульєтта з Черкас". У неймовірні українські родини з продовження сімейного реаліті "Моя суперродина". У багатогранну культуру й історію, яку будемо пізнавати у новому сезоні патріотичного шоу "Я люблю Україну". Закохані у знаменитостей, що відкриються з іншого боку у новому сезоні шоу "Ближче до зірок". У відчайдушних дівчат з прем’єрного серіалу "Встигнути до 30", улюблених гумористів з нового ситкому "Волонтери" та вечори під кіношку всією родиною.

Запрошуємо вас у новий закоханий сезон на ТЕТ.