Офіційні правила конукурсу талантів ВІД WINX WOW

Головний приз — поїздка на фестиваль G! COME GIOCARE В ІТАЛІЇ.

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ТЕЛЕКОМПАНІЯ «ТЕТ» (далі - Студія), в особі Тимчасово виконуючого обов’язки Голови правління, який діє на підставі Статуту, з однієї сторони, та

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Рейнбоу С.Р.Л.» (Італія) в м. Москва (далі – Партнер), в особі Голови представництва Інжініо Страффі який діє на підставі Довіреності, з другої сторони,

Разом Сторони уклали цей Додаток №1 до Договору про подане нижче:

ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ «ВИГРАВАЙ ПОЇЗДКУ НА ФЕСТИВАЛЬ G! COME GIOCARE В ІТАЛІЇ!»

[25.05.2018 р., м. Київ]

Загальні положення

Ці правила (далі – «Правила») регулюють проведення конкурсу під робочою назвою «ВИГРАВАЙ ПОЇЗДКУ НА ФЕСТИВАЛЬ G! COME GIOCARE В ІТАЛІЇ!» (далі – «Конкурс»).

Організатором та Виконавцем Конкурсу є: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ТЕЛЕКОМПАНІЯ "ТЕТ" (код ЄДРПОУ 16391959), 04080, м. Київ, вул. Фрунзе, будинок 23 (далі – «Студія»).

Спонсором Конкурсу є компанія: ТОВ «Рейнбоу С.Р.Л.» (Італія) в м. Москва, юридична особа за законодавством Італійської Республіки, місцезнаходження: Італія, віа Лє Брєччє, 60025 - Лорето (АН) (Rainbow SPA, location: Via Brecce, 60025 Loreto (AN) (IT)) (далі – «Партнер»).

Джерелом інформації, на якому офіційно розміщені Правила, є інтернет-сайт Студії www.tet.tv (далі – «Сайт»).

Конкурс проводиться на всій території України, за винятком території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя, а також території проведення антитерористичної операції (далі – «Територія проведення Конкурсу»).

Конкурс проводиться з метою популяризації телеканалу «ТЕТ», підвищення лояльності глядачів телеканалу «ТЕТ» та збільшення глядацької аудиторії телеканалу «ТЕТ» з метою популяризації контенту, виключні права на який належать Партнеру, невиключні права на який належать Студії.

Конкурс проводиться у період з 01 червня 2018 року (14:00 год.) по 3 липня 2018 року включно (24:00 год.) (період, протягом якого можливе вчинення дій, зазначених у пункті 3.2 цих Правил) (далі – «Строк проведення Конкурсу»).

Студія та Партнер залишають за собою право в будь-який час вносити зміни до чинних Правил.

Учасники Конкурсу

Учасником Конкурсу може стати дієздатна фізична особа, якій на момент участі в Конкурсі виповнилося 18 (вісімнадцять) років, має оформлений паспорт громадянина України, біометричний паспорт громадянина України для виїзду за кордон або відкриту шенгенську візу та реєстраційний номер облікової картки платника податків, яка є батьком/матір’ю/законним представником малолітньої особи віком до 14 (чотирнадцяти) років та яка вчинила дії, передбачені пунктом 3.2 цих Правил (далі – «Учасник Конкурсу»).

Фактом вчинення дій, зазначених у пункті 3.2 цих Правил, Учасник Конкурсу підтверджує, що він/вона прочитали і погодилися з умовами цих Правил та його/її законний представник також прочитав і прийняв умови цих Правил та що його/її законний представник схвалив його/її участь у Конкурсі. При цьому Студія не несе відповідальності за дійсність такої згоди.

Відповідно до вимог ст. 634 Цивільного Кодексу України до договорів приєднання, а саме можливості укладання такого договору лише шляхом приєднання однієї сторони до запропонованого договору, своєю участю у Конкурсі всі Учасники Конкурсу погоджуються з цими Правилами та зобов’язуються їх виконувати.

Сумлінність Учасників Конкурсу презюмується.

Всі дії, що здійснюються Учасником Конкурсу в рамках цього Конкурсу та передбачені цими Правилами, повинні відбуватися за згодою і під контролем законного представника Учасника Конкурсу або законним представником Учасника Конкурсу від імені Учасника Конкурсу.

Не може бути Учасником Конкурсу:

  • особа, яка не відповідає вимогам пункту 2.1 цих Правил.
  • працівники та представники Студії, Партнера, ліцензіатів Студії та Партнера, а також інших осіб, афілійованих із зазначеними особами та їх працівниками.

Порядок проведення Конкурсу

Для прийняття участі в Конкурсі особа повинна відповідати вимогам пункту 2.1 цих Правил.

Для участі в Конкурсі здійснюється наступна послідовність дій:

  • особа має право зареєструватися на Сайті та створити обліковий запис. Якщо особа вже зареєстрована на Сайті, вона для участі у Конкурсі може скористатися обліковим записом, що існує. Одна особа має право зареєструватися на Сайті один раз. Заборонена численна реєстрація аккаунтів (облікових записів користувачів) одним Учасником та використання чужих (раніше зареєстрованих) аккаунтів. Учасник зобов’язується та гарантує Студії зазначення достовірних даних щодо себе. У випадку виявлення на будь якому етапі проведення Конкурсу (у т.ч. на етапі видачі подарунку переможцю) факту зазначення недостовірних даних, так само як і використання Учасником аккаунтів, що належать іншим особам, Студія має право анулювати реєстрацію Учасника (видалити аккаунт) та відмовити у видачі подарунку;
  • Учасник Конкурсу повинен завантажити на Сайт https://www.winxclub.com/uk/contest/tet коротке відео, формату mp4, mov або avi, на якому його дитина демонструє свій талант як у героїв мультфільма «Королівська Академія» (феї WINX) (далі – «Відео»). Відео повинне бути оригінальним і не порушувати права третіх осіб.

Фактом здійснення дій, зазначених в пункті 3.2 Правил, Учасник Конкурсу одночасно висловлює свою згоду Студії та Партнеру на оприлюднення і подальше використання Відео, в тому числі шляхом оприлюднення і подальшого використання Відео в мережі «Інтернет», а також іншим не забороненим законом способом, без надання на це Студії та Партнеру надалі будь-якої згоди Учасником Конкурсу і без виплати будь-якої винагороди з боку Студії та Партнеру. Дане положення є публічною офертою, а факт вчинення дій за пунктом 3.2 Правил – її акцептом.

Фактом здійснення дій згідно з пунктом 3.2 Правил Учасник Конкурсу одночасно передає в повному обсязі Студії та Партнеру виключне право на Відео (а також право на внесення змін у Відео будь-яким чином) без виплати будь-якої винагороди з боку Студії та Партнеру, а також без обмеження території і способу використання Відео. Дане положення є публічною офертою, а факт вчинення дій за пунктом 3.2 Правил – її акцептом.

Фактом здійснення дій згідно з пунктом 3.2 Правил Учасник Конкурсу одночасно надає свою згоду Студії та Партнеру на оприлюднення і подальше використання Відео під час видачі подарунку (у випадку перемоги в Конкурсі), без надання на це Студії та Партнеру надалі будь-якої додаткової згоди Учасником Конкурсу і без виплати будь-якої винагороди з боку Студії та Партнеру. Дане положення є публічною офертою, а факт вчинення дій за пунктом 3.2 Правил – її акцептом.

Фактом здійснення дій згідно з пунктом 3.2 Правил Учасник Конкурсу одночасно гарантує, що йому належать всі права інтелектуальної власності на Відео, що воно не є предметом будь-яких претензій або позовів і гарантує дотримання всіх авторських і / або суміжних прав третіх осіб на Відео.

Студія та Партнер не приймають до розгляду Відео Учасників Конкурсу, які не відповідають вимогам законодавства України, етики та цих Правил.

Студія та Партнер мають право відмовити в прийнятті Відео для участі в Конкурсі, якщо воно, на їх думку, порушує права інтелектуальної власності третіх осіб, Студії та Партнера та/або їх ліцензіатів щодо результатів інтелектуальної діяльності і засобів індивідуалізації, а також якщо Відео спрямоване на рекламу товарів, робіт і послуг третіх осіб, включаючи контрафактну Продукцію.

Комісія у складі 5 (п’яти) представників Студії та Партнера визначить на власний розсуд з усіх Учасників Конкурсу, одного Переможця (далі – «Переможець Конкурсу»).

Партнер повідомляє про перемогу Переможцю Конкурсу та вручає Переможцю Конкурсу подарунок на умовах визначених даними Правилами.

Ім’я Переможця Конкурсу та відеозапис визначення Переможця Конкурсу буде опубліковано на Сайті ТЕТ (www.tet.tv) та Рейнбоу (https://www.winxclub.com/uk/contest/tet) протягом 2-х тижнів після закінчення Строку проведення Конкурсу.

Також, Переможець Конкурсу повідомляється за адресою електронної пошти та/або за номером телефону, вказаним Переможцем при реєстрації на Сайті.

Інформування Переможця Конкурсу, вручення та розсилку подарунку здійснює Партнер

Подарунковий фонд Конкурсу

Переможець Конкурсу отримує подарунок від Партнера, який представляє собою путівку до Італії на міжнародний дитячий фестиваль талантів G! come Giocare для 1 (одного) Переможця Конкурсу та 1 (однієї) його/її дитини, що включає в себе забезпечення авіаквитками з м. Києва (Україна) до м. Мілан (Італія) та м. Мілан (Італія) до м. Києва (Україна) у визначений Партнером час, трансфер з аеропорту в Італії до готелю та зворотнім шляхом, та проживання в готелі не нижче 3* протягом 2 днів/ 1 ночі, включаючи сніданок (далі – «Подарунок»).

Якщо переможець Конкурсу не отримав Подарунок протягом 1 (одного) місяця після закінчення Строку проведення Конкурсу з будь-яких причин (неповідомлення адреси або його неправильне зазначення, ухилення від отримання Подарунку, інші причини) Студія та Партнер оприлюднюють ім’я іншого Переможця Конкурсу.

Партнер не здійснює виплату грошового еквівалента Подарунку і не проводить заміну Подарунку. Вартість Подарунку не перевищує 60 000 (шістдесяти тисяч) гривень.

Студія та Партнер не несуть ніякої відповідальності за будь-які витрати, понесені Учасником Конкурсу внаслідок використання ним Подарунку і / або участі в Конкурсі, у т.ч., щодо оподаткування Подарунку як доходу отриманого з джерел походження за межами України.

Додаткові положення

Фактом вчинення дій, зазначених у пункті 3.2 цих Правил, Учасник Конкурсу одночасно підтверджує своє ознайомлення і висловлює свою згоду з цими Правилами.

Фактом вчинення дій, зазначених у пункті 3.2 цих Правил, Учасник Конкурсу одночасно дає свою згоду Студії на обробку своїх персональних даних. Будь-яка обробка персональних даних Учасника Конкурсу Студією або уповноваженою нею особою буде здійснюватися виключно для цілей проведення цього Конкурсу, спілкування з Учасниками Конкурсу (їх законними представниками) і вручення Подарунку Конкурсу відповідно до законодавства України про персональні дані без будь-якої винагороди і без додаткового повідомлення.

Студія не несе відповідальності за будь-які технічні збої, що сталися не з вини Студії або уповноважених ним осіб.

Зміни Студією будь-яких положень цих Правил допускається в односторонньому порядку шляхом розміщення на Сайті без попереднього повідомлення про це Учасників Конкурсу.

Інформація про скасування або завершення Конкурсу підлягає розміщенню на Сайті без попереднього повідомлення про це Учасників Конкурсу.

Студія та Партнер залишають за собою право не вступати в листування з Учасником Конкурсу, що порушує дані Правила, і має право виключити з участі в Конкурсі Учасника Конкурсу, що порушує ці Правила.

Рішення Студії та Партнера з усіх питань, пов'язаних із проведенням Конкурсу, є остаточним, у тому числі, про припинення проведення Конкурсу. Результати Конкурсу перегляду та оспорюванню не підлягають.


Підписи Сторін

Студія

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ТЕЛЕКОМПАНІЯ "ТЕТ"

04080, Україна, м.Київ, вул.Фрунзе, 23

Податковий номер (ЄДРПОУ) 16391959

UAH (грн) 26007010036145

Акціонерний Банк «Південний»

МФО 328209

ІПН 163919526128

SWIFT CODE PIVDUA22

Банки кореспондент

COMMERZBANK AG, Франкфурт-на-Майні, Німеччина

SWIFT CODE COBA DE FF

Телефон +38 044 490-01-01

Є платником податку на додану вартість та податку на прибуток на загальних підставах


_______________

ПІБ/

МП

Партнер

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Рейнбоу С.Р.Л.» (Італія) в м. Москва

105064, Москва г. Земляний вал, будинок 9, офіс 4086

Банк АТ «ЮніКредит» Банк м. Москва

Розрахунковий рахунок 40807810200014814664

Корресп. Рахунок 30101810300000000545 (в ОПЕРУ Московського ГТУ Банку Росія, м. Москва)

БИК 044525545

Свідоцтво про Державну реєстрацію 20150010-826-НЗА

ІПН 9909341251

Тел\факс 8(495)286-13-76

_______________

Иджинио Страффи/

МП