Новий голос “закоханих в життя” і великі прем’єри: телеканал ТЕТ розпочинає новий осінній телесезон

Новий голос “закоханих в життя” і великі прем’єри: телеканал ТЕТ розпочинає новий осінній телесезон

У новий осінній сезон телеканал ТЕТ заходить не лише з довгоочікуваними й гучними прем’єрами, а й з оновленим саундом.

Пісня-маніфест “Закохані в життя” зазвучала у виконанні BRYKULETS. Молодий артист, який підкорює стрімінгові платформи піснями у жанрі поп, фанк та хіп-хоп, переосмислив саундтрек ТЕТ і запалив своєю харизмою “закохані” серця. Тоді як розпалювати емоції глядачів будуть кращі розважальні проєкти та комедійні серіали. Більше про осінні прем’єри на ТЕТ розповідаємо далі.

“Ближче до зірок”

Сезон прем’єр на телеканалі ТЕТ відкрило одне з найрейтинговіших шоу про життя знаменитостей – “Ближче до зірок”. У новому телесезоні все більше українських і світових селебриті ставатимуть ближче разом з ведучими Нікітою Добриніним і Наталі Солонік. Від 25 серпня й щонеділі вранці проєкт представлятиме серію актуальних дайджестів, натхненних сюжетів, історій успіху та ексклюзивних інтерв’ю. 

Незмінні ведучі Нікіта Добринін і Наталі Солонік скорочуватимуть відстань між зірками та глядачами й особисто зустрічатимуться з тими, за ким стежать, з тими, ким захоплюються. Вони відкриватимуть країні їхні домівки, стосунки, плани та мрії. Закохуйтеся в життя та прокидайтеся з улюбленими зірками щонеділі на телеканалі ТЕТ.

“Волонтери 2”

Восени глядачів ТЕТ об’єднає приклад волонтерства та взаємодопомоги у продовженні комедійного серіалу “Волонтери 2” від студії Drive Production. Другий сезон розповість нові історії пересічних українців, котрі згуртувалися задля спільної мети – допомоги армії та цивільним. Головні герої Ігор та Кирило вирушать назустріч новим пригодам у знайомому синьому бусі й з аматорів зростуть до досвідчених волонтерів. А їхні кохані, сусіди та друзі не зменшуючи обертів рятуватимуть, збиратимуть, годуватимуть, знаходитимуть і безупинно працюватимуть на перемогу.

У другому сезоні глядачі знову зустрінуться з улюбленими гумористами й акторами, які є реальними волонтерами у житті – Ігорем Ласточкіним, Кирилом Ганіним, Станіславом Бокланом, Наталією Кленіною, Іриною Сопонару, Олександрою Машлятіною, Анастасією Оруджовою, Аліною Блажкевич, Венею, Кураном, Дамницьким та іншими зірками гумору. З початку повномасштабного вторгнення вони об’єдналися в благодійний фонд “Ліга Допомоги”, з яким розчищали завали та встановлювали модульні будиночки для тих, хто залишився без даху над головою. Тож у продовженні серіалу “Волонтери 2” ми побачимо актуальні й приправлені гумором  історії єдності та допомоги.

“Батли”

Нове масштабне шоу “Батли” зібрало близько ста коміків з усієї країни, головне завдання яких – зробити так, щоб було смішно. Це проєкт, що об’єднає гумор, імпровізацію, талант та експериментальні форми. Щоб залишитися в “Батлах”, учасникам потрібно розсмішити бодай одного з зіркових суддів. У фіналі журі обере лише одного переможця, який здобуде визнання комедійної спільноти та грошовий приз. Ведучим шоу “Батли” став актор і гуморист Володимир Мартинець.

“Ліга Сміху. Волонтерський десант 4”

Новий спецсезон “Ліги Сміху. Волонтерський десант 4” від Drive Production збільшить градус позитиву цієї осені й визначить нові імена в гуморі, які власноруч доставлять військовим вантаж для наближення перемоги. Четвертий сезон проєкту вразить не лише командами-учасниками, а й оновленим тренерським складом, перше обличчя якого – співачка та блогерка Анна Трінчер. Більше деталей про командний і суддівський склади великої прем’єри розкриють згодом.

“Я люблю Україну”

Велике шоу для всієї родини, що стане флагманом четвертого телесезону поспіль. Проєкт про Україну та з українцями, які надихають, дивують, жартують, захоплюють і вселяють віру. Незмінна ведуча Ксенія Мішина на чолі з капітанами Олександром Педаном і Юрієм Ткачем об’єднає найпопулярніших зірок у головній українській вікторині й засипле новими цікавими запитаннями про культуру, політику, традиції та відомих постатей.

Новий сезон проєкту “Я люблю Україну” готує насичені раунди та яскраві конкурси, що здивують різноманіттям найвибагливіших глядачів. З кожним новим сезоном команда творців відшукує факти про Україну, які дивують навіть досвідчених гравців серед зірок. Тож повертайте сімейну традицію та поглиблюйте свої знання про Україну разом з ТЕТ.

“Встигнути до 30. Другий сезон”

Цієї осені на телеканалі ТЕТ відбудеться ще одна велика серіальна прем’єра, перший сезон якої встиг підкорити серця мільйонів – “Встигнути до 30. Другий сезон”. Історії про трьох подруг з різними характерами та поглядами на життя, які намагаються знайти себе й стати щасливими у столиці.

У новому сезоні Іра, Саша та Люба продовжать відчайдушно втілюватимуть найзаповітніші мрії до того, як їм виповниться 30 років. Героїня Дар’ї Петрожицької розплутуватиме тенета амура й шукатиме кохання всього свого життя. Героїня Анни Кошмал спробує зрозуміти, хто вона насправді, і віднайти своє істинне покликання. Персонаж Анастасії Остреїнової йтиме на ризики, щоб накопичити грошей і відновити батьківське кафе. А легковажний веселун Фіма, якого зіграв Дмитро Вівчарюк, опиниться в неочікуваному любовному трикутнику. Тож чи вдасться нашій фантастичній четвірці реалізувати задумане до 30-річчя, дивіться всією родиною у другому сезоні комедійного серіалу “Встигнути до 30. Другий сезон”.

“Скажені сусіди 3”

Шанувальники кіновсесвіту “скажених” врешті-решт дочекалися на продовження улюбленого комедійного серіалу для всієї родини. “Скажені сусіди 3” відзняті й повернуться на телеканал ТЕТ з новими несамовитими пригодами та новим блискучим героєм. До основного касту приєдналася народна артистка Ольга Сумська. І втілить вона головну антагоністку Яблунівки Ларису Бойко, від якої начуватимуться і Сердюки, і Крижанівські.

Окрім Сумської, за сімейний гумор і сусідський “заміс” відповідатимуть незмінні Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Віра Кобзар, Віталій Іванченко, Анна Кошмал, Юрій Горбунов, Арам Арзуманян, Інна Приходько, Поліна Василина. Тож хутчіше підіймайте настрій і переглядайте перші сезони “Скажених сусідів”. Ця дилогія перетворить очікування на суцільну приємність.

“Найкраща оселя”

Окрім довгоочікуваних прем’єр, телеканал ТЕТ готує абсолютно нове унікальне реаліті-шоу в Україні – “Найкраща оселя”. Проєкт про ремонт й експерименти в будівництві, який відчинить двері креативних домівок, надихне нестандартними рішеннями, вразить лайфхаками та влаштує змагання за звання “найкращої оселі”. Учасники оцінюватимуть житло одне одного за трьома критеріями – оригінальність, практичність та ціна-якість, а вирішальною в реаліті стане оцінка порадників – Жені Дубровської та Саші Кєвшина. Дизайнерки інтер’єрів і директора будівельної компанії, які реалізували сотні проєктів на будь-який смак і бюджет. Їхні поради стануть цінними не тільки для учасників “Найкращої оселі”, а й для всіх тих, хто планує ремонт або хоче додати затишку своєму гніздечку.
 

Помічайте моменти радості! Зустрічайте новий сезон на ТЕТ.