На ТЕТ покажуть новий комедійний серіал "Встигнути до 30"

На ТЕТ покажуть новий комедійний серіал "Встигнути до 30"

Натхненна телеісторія про головний життєвий "рубіж"

Зустрічайте прем’єру нового українського комедійного серіалу на телеканалі ТЕТ – “Встигнути до 30”. Історія трьох різних за характером і поглядами на життя дівчат, які випадково опиняються в одному київському барі в день свого 29-річчя. Цей знак долі наштовхує їх на відчайдушне рішення – за рік досягнути всього, на що бракувало сміливості. Тридцятирічний рубіж – головний страх героїнь, який лише розгойдує на всіх поворотах життя.

Знімальний майданчик комедійного серіалу “Встигнути до 30” зібрав кращих українських акторів. У головних ролях Дар’я Петрожицька, Анна Кошмал, Анастасія Остреїнова та Дмитро Вівчарюк.

Скажемо по великому секрету, що Дар’я Петржицька зіграла яскраву та емоційну Іру, яка страшенно хоче вийти заміж. Її ціль до 30 – знайти серйозного, рішучого хлопця, вдягти весільну сукню й нарешті сказати "так". Однак, як відомо, стріли амура не завжди влучають у потрібні серця. Повну протилежність Іри – сувору та прискіпливу кар’єристку Сашу – втілила Анна Кошмал. Її героїня прагне відчути смак справжнього життя й заповнити всі прогалини розваг і відриву, які проміняла на золоту медаль, червоний диплом і престижну роботу. І нарешті Люба, яку зіграла Анастасія Остреїнова. Дівчина мріє стати шеф-кухарем, відкрити свій ресторан і підкорити столицю. Однак на порозі 30-річчя на її горизонті з’явиться куди доступніша перспектива. Чи зрадить Люба своїй амбітній цілі в Києві, дивіться вже восени на телеканалі ТЕТ.

Цю контрастну компанію дівчат у серіалі “Встигнути до 30” розбавить Дмитро Вівчарюк – серіальний однокласник однієї з героїнь. Харизматичний, але ледачкуватий Фіма, в якого ні цілей, ні планів до 30-ти. Ну, про нього ви самі скоро все зрозумієте.

Легкий і чуттєвий саундтрек серіалу “Встигнути до 30” написав і виконав український інді-фолк дует Tember Blanche, а яскравий проморолик озвучила Анна Кошмал. “Нам скоро тридцять! І треба ще стільки всього встигнути! А ти дивись новий комедійний серіал про мрії, які вже час втілювати”, – звернулася акторка до глядачів.

Уже цієї осені всією країною закохаємося в нових героїв та будемо спостерігати за реалізацією їхніх нестримних планів "до 30" у прем'єрному комедійному серіалі на ТЕТ.