На телеканалі ТЕТ запускають нове реаліті-шоу "Найкраща оселя": 19 жовтня прем'єра проєкту про ремонт й унікальні домівки

На телеканалі ТЕТ запускають нове реаліті-шоу "Найкраща оселя": 19 жовтня прем'єра проєкту про ремонт й унікальні домівки

19 жовтня о 10:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться прем’єра нового реаліті-шоу “Найкраща оселя”.

Першого на українському телебаченні проєкту про ремонт, експерименти в будівництві та змагання унікальних осель. Його учасниками стали власники креативних домівок – єдиного в Україні будинку, надрукованого на 3D-принтері, англійського котеджу в селі на Вінниччині, відновленої сторічної хати на Харківщині й навіть затишного дому зі сміття на Хмельниччині. Усі вони здивують нестандартними рішеннями, вразять винахідливістю, надихнуть лайфхаками, а головне – позмагаються за звання “найкращої оселі”.

Кожного випуску глядачі знайомитимуться з трьома учасниками з різних куточків України. Власниками найрізноманітніших осель, які пишаються своїм житлом і готові розповісти все про його створення. Показати кухню на балконі, а вбиральню – у спальні. Зізнатися, як побудувати будинок всього за 100 тисяч гривень, а затишок облаштувати за 10.

Учасники оцінюватимуть оселі одне одного й виставлятимуть бали за оригінальність, практичність та ціну-якість. Нагороду «Найкраща оселя» переможцю вручатимуть справжні професіонали – Женя Дубровська та Олександр Кєвшин. Саме їхня оцінка є вирішальною в реаліті, а поради й секрети – корисними та практичними для всіх, хто будує будинок мрії, збирається робити ремонт або просто хоче додати затишку власній оселі.

Женя Дубровська – архітекторка за освітою, дизайнерка зіркових інтер'єрів з 17-річним досвідом і володарка бездоганного смаку. Тоді як Олександр Кєвшин – генеральний директор будівельної компанії й експериментатор у ремонті, який знає все про безпечні матеріали, практичні рішення й економію бюджету. За їхніми плечима сотні успішних кейсів, унікальних ідей та інноваційних рішень на будь-який смак і бюджет. У реаліті-шоу “Найкраща оселя” Женя Дубровська та Олександр Кєвшин не лише оцінюватимуть, а й ділитимуться своїм баченням, знаннями та порадами з учасниками та глядачами, щоб кожен дім став найкращим для його власників.

Нове реаліті-шоу “Найкраща оселя” відчинить двері унікальних домівок. Його учасники назавжди змінять звичні уявлення про будівництво та ремонт вже 19 жовтня о 10:00 на телеканалі ТЕТ.