Ліза Любимова про свого хлопця та сльози на знімальному майданчику

Якби ТЕТ складав список найкрутіших жінок України, в нього б точно потрапила Ліза Любимова. Адже вона — яскравий приклад selfmade woman, якою всі зараз так захоплюються.

Ким ти мріяла стати в дитинстві? 

— В дитинстві я мріяла стати співачкою, хоча я не маю ні слуху, ні голосу. Але коли я була маленькою — мені це не заважало. Як бачите, з віком мрії трохи змінилися. 

Річі — це дійсно твоя собака? 

— З Річі взагалі дуже цікава історія. Річі — не мій собака, це пес Діани за серіалом. І звати його взагалі не Річі, а Лакі. Але схоже, що на Лакі він більше не відзивається, дуже звик до нової клички. 

Прикольно бути актрисою? 

— У переліку найважчих професій на першому місці лікарі, потім актори, а на третьому місці шахтарі. Так що актрисою бути навіть важче, ніж добувати руду. Але якщо ти любиш свою професію, то все складеться. А мені дуже подобається те, чим я займаюся. 

Жека і Аліса будуть нарешті разом? 

— Щоб це дізнатися, треба подивитися новий сезон “Вечірки” на ТЕТ. Залишилося зовсім трохи часу — вже з 17 грудня о 19:00 дивися прем’єру другого сезону — “Вечірка. Без ГМО”.  

Ти любиш кішок? 

— Так, я дуже люблю котів, хоч моя героїня Діана точно в команді любителів собак. В мене навіть є домашня улюблениця — її звати Габі.  

Тяжко пустити сльозу на камеру, особливо якщо хороший настрій?

— Я дуже позитивна людина, люблю посміятися. Взагалі, на знімальному майданчику у нас майже завжди смішки та жарти, тому розплакатися буває дійсно дуже важко. Але що поробиш — робота така.

Яка у тебе улюблена страва? 

— Я люблю мексиканську кухню, а найбільше — тако та буріто.

Буде 3 сезон “Вечірки”? 

— Поки що невідомо, адже на екранах скоро з’явиться лише другий сезон. Але я б дуже цього хотіла, мені подобається грати Діану в серіалі.

В тебе є хлопець у реальному житті? 

— Так, це Сергій Анипченко (шпаргалка від ТЕТ: Сергій виконує роль Руслана у “Вечірці”).

Чи важко було грати роль у другому сезоні? 

— Мені дуже подобається моя героїня. І в другому сезоні я вже краще розуміла характер Діани, тому грати було не дуже складно.