Комікеса Настя Зухвала поїде в Європу зі стендапом «Рафінована лють»

Настя Зухвала відвідає європейські міста з сольним стендапом «Рафінована лють».

Настя Зухвала, комікеса, коментаторка реаліті-шоу «Богиня шопінгу» на ТЕТ, оголосила стендап-тур з сольною програмою «Рафінована лють» по містах Європи. 

«Моя нова програма “Рафінована лють” — це гнівна рефлексія тієї дійсності, в якій ми, українці, опинилися через криваве вторгнення росії в Україну. Назва говорить сама за себе: це чистий гнів, який перетворився на шквал збиткування та розвінчання міфу, що росіяни — люди», — розповіла про сольний тур Настя Зухвала. 

Настя відверто розкаже і покаже, звідки на Білорусь готувався наступ, і в якому напрямку слідуватимуть загарбники.

Стендап-тур триватиме з 21 липня по 2 серпня та включатиме найбільші міста Польщі, Німеччини, Чехії, Австрії та Словакії.

«Я вирішила розширити географію свого туру, бо зараз мої глядачі розкидані далеко за межами України. І цей сольник — перш за все можливість бути разом, знати, що ти не один у своїх почуттях. Це важливо для мене, бути разом зі своєю аудиторією. Це має цілющий ефект, як я вже пересвідчилась у першій частині туру», — пояснила стендаперка.

Нагадуємо, що нещодавно Настя відмовилася від старого псевдоніму «Дєрская» та стала Зухвалою в знак протесту русифікації українського народу та відмови від асоціації з «рускім міром».

Світло завжди перемагає морок!