Дивись телеканал ТЕТ зі свого смартфона — безкоштовно

1+1 медіа почала співпрацю з мобільним операторами Київстар і Lifecell.

1+1 медіа почала співпрацю з такими мобільним операторами, як Київстар та lifecell. З 30 грудня 2017 року абоненти тарифних планів «БЕЗЛІМ Відео» від Київстар, а також «Жара» і «Абсолютна свобода» від lifecell, можуть переглядати контент сайту 1+1 video абсолютно безкоштовно, використовуючи свій мобільний інтернет.

Сьогодні 60% відвідувачів сайтів 1+1 медіа — користувачі мобільних пристроїв. Тому спеціалісти департаменту 1+1 Digital адаптували VOD-платформу для смартфонів: плеєр автоматично змінює розширення відео на основі швидкості інтернету та підлаштовується під відеопотік. Поки існує тільки веб-версія  1+1 video. Архів VOD-платформи нараховує більше 14 тис. годин відео формату HD. Крім бібліотеки відео, користувачам сервісу доступні прямі ефіри, онлайн-стріми та ексклюзивні проекти.

Детальна інформація про доступ до контенту 1+1 video без тарифікації трафіку в 3G-мережі буде вказана на сайтах Київстар і lifecell. Нагадаємо, у вересні 2017 року 1+1 медіа  перезапустила VOD-сервіс OVVA і об'єднала відеоконтент 7 телеканалів групи в інтернеті під єдиним брендом — 1+1 video.

Оціни можливості 3G-інтернету, переглядаючи улюблені шоу та серіали.