День з героєм ТЕТ: Юлія Мотрук

Наша служба небезпечна і важка…

Минулого тижня ТЕТ провів день з Ольгою Сидорченко — вона привідкрила закулісся свого особистого життя. Цього вівторка Мотря Мотрук, зірка скетчкому Країна У, показала, що ховається за ідеальною концертною програмою та смішними жартами.

Прокинулася Мотря як і звичайний офісний співробітник — о 8 годині, з самого ранку. Так що ні про які релаксації у ліжечку до обіду не може бути й мови, робота починається рано. Особливо якщо це день генерального прогону двох! концертів. 

ТЕТ разом з Мотрею перевтілювався то в інопланетянку з фіолетовим волоссям, то в Мальвіну, трохи побув сексапільною брюнеткою, а в кінці — невинною блондинкою. Як ти розумієш — зачіска та колір волосся кардинально змінюють жінку. В кінці-кінців, рідний рудий колір і кучерики пасують краще. 

Що з приводу обідів? Нууу, були омари, ще лобстери, можливо трохи червоної риби під вишуканим соусом. А взагалі-то, лаваш з куркою та смажені стегенця — найкращий делікатес. Їх дівчина і їла. І ще трохи морозива — спека стояла немилосердна. 

Акторський день закінчився пізно ввечері. Ні, не в клубі в оточенні купи красунчиків. Хоча, може було б і непогано. День закінчився пізно, тому що підготовка до концертів — відповідальна та нешвидка справа. 

Але роботу зроблено, перуки знято, всі крильця з’їдено. Все, ТЕТ готовий до наступного дня з героєм. А ти?