День з героєм ТЕТ: Євген Косніковський

Ранок з Євгеном почався не з кави

На вулиці зима, але це не означає, що вигулювання собаки відміняється. Тому ТЕТ разом з Євгеном провів ранок на свіжому повітрі серед калюж. Грудень дивує нас зовсім не зимовою погодою. Нема часу журитися з цього приводу, треба рятувати друга. Що за друг? Та це ж наша улюблена Юлія Мотрук, партнер за зйомками в скетчкомі “Країна У. Миколаїв”. Сьогодні Євген та Юлія проведуть день в одній компанії і створять її працівникам новорічний настрій. 

До новорічного корпоративу треба готуватися заздалегідь і Юля з Женею вже у вівторок поспілкувалися з працівниками компанії та взяли у всіх інтерв’ю. Після цього можна і відпочити, і пообідати, і нарешті поспілкуватися. Юля з Женею згадали свої зйомки у скетчкомі “Країна У”, забрали Юліне авто з ремонту та попрощалися. А через те, що зараз грудень, попрощалися вони вже вночі. 

ТЕТ з Євгеном їде далі — на футбол. Але не дивитися, а грати. Спочатку забивати голи виходило не надто добре, але в кінці-кінців команда Євгена виграла з рахунком 13:12. Ось так, вважай що по лезу ножа хлопці пройшли. 

Вечір проводимо так само, як і ранок — гуляємо з Нямчиком. Чом би й ні, адже він такий хороший? І ТЕТ прощається з Женею та їде далі — до наступного героя вівторка. Не забудь, ти можеш переглянути день з Євгеном у будь-який час: просто заходь на нашу сторінку в Instagram та відкривай “обране”.