Багато зірок і відкриттів про Україну: ТЕТ покаже новий сезон шоу “Я люблю Україну” з Мішиною, Педаном і Ткачем

Багато зірок і відкриттів про Україну: ТЕТ покаже новий сезон шоу “Я люблю Україну” з Мішиною, Педаном і Ткачем

За три сезони шоу “Я люблю Україну” стало не просто головним розважально-пізнавальним проєктом, а справжньою сімейною традицією, що збирає перед екранами тисячі українських родин.

Вже 10 листопада, о 19:00, улюблена трійка – ведуча Ксенія Мішина, а також капітани Юрій Ткач та Олександр Педан – повернеться на екрани з новими прем’єрними випусками. Телеканал ТЕТ відзняв четвертий сезон шоу “Я люблю Україну” і перевірив знання зірок.

У новому сезоні шоу “Я люблю Україну” за команди Олександра Педана та Юрія Ткача зіграють Амадор Лопес, Michelle Andrade, Артур Логай, ROXOLANA, SHUMEI, Віра Кобзар, SKYLERR, Дмитро Вівчарюк, Катерина Варченко, Дмитро Каднай, TAYANNA, Назар Грабар, Оля Цибульська, Нікіта Добринін, Lida Lee, Назар Задніпровський та інші популярні ведучі, актори, співаки, музиканти, блогери та мандрівники країни. Хтось з них з’явиться у проєкті, щоб взяти реванш, хтось спробує довести, що знає про рідний край від Рюриковичів до сьогодення, а хтось зіграє для того, аби ще більше закохатися в самобутність України та її людей.

Кожного випуску – нові зіркові учасники, які розширюватимуть свої знання та розкриватимуться з іншого боку. Впродовж семи раундів вони розплутуватимуть загадки, відрізнятимуть правду від брехні, шукатимуть відповідності, згадуватимуть шкільну програму, розумітимуться на мигах, перевірятимуть інтуїцію та фортуну, багато дивуватимуться, жартуватимуть і радітимуть перемогам. У новому сезоні шоу на глядачів чекає ще більше відкриттів про Україну, адже окрім основних епізодів в ефірі покажуть два спецвипуски до зимових свят.

Повертайте сімейну традицію та дізнавайтеся нове про Україну разом з шоу “Я люблю Україну”. Вже з 10 листопада, щонеділі о 19:00 на телеканалі ТЕТ.