Багато любові та зіркових акторів: 18 листопада на ТЕТ стартує прем’єра серіалу "Встигнути до 30. Другий сезон"

Багато любові та зіркових акторів: 18 листопада на ТЕТ стартує прем’єра серіалу "Встигнути до 30. Другий сезон"

Уже 18 листопада на телеканалі ТЕТ покажуть продовження комедійного серіалу "Встигнути до 30. Другий сезон".

Прем’єрні серії будуть виходити з понеділка по четвер о 22:00. Які пригоди чекають нашу четвірку друзів на шляху до здійснення мрій та хто з секс-символів українського кіно приєднається до основного акторського касту, розкриваємо далі.

Другий сезон комедії “Встигнути до 30” просякнутий мріями, гумором, амбіціями, дружбою, авантюрами, пошуком себе, а також любов’ю. Почуття спіткатимуть не лише Іру, яка мріє вийти заміж до 30, а всіх головних персонажів без виключення. Героїню Дар’ї Петрожицької оточать увагою зіркові українські актори – Тарас Цимбалюк, Андрій Ісаєнко та Костянтин Октябрський. Ці троє красенів боротимуться за серце нашої запальної Ірки, а вона спробує розібратися у всіх феромонах, щоб сказати омріяне “так”.

“Встигнути до 30. Другий сезон” подарує більше зустрічей зі ще одним улюбленцем глядачів – Артуром Логаєм. Його стосунки з героїнею Анни Кошмал Сашею наберуть таких обертів, що хлопець переїде у квартиру дівчат. Відтак побутових конфліктів у серіалі побільшає. Щодо самої Саші, то за пів року вона розважиться так, що стомиться від власної легковажності. Тому в нових серіях дівчина шукатиме справу всього свого життя, і спробує встигнути зробити це до 30.

Героїня Анастасії Остреїнової Люба залишиться вірна своїй меті – зібрати гроші, щоб відновити старе батьківське кафе. А також  неочікувано зблизиться з Фімою, якого зіграв Дмитро Вівчарюк. Він, до речі, теж обзаведеться ціллю – започаткує з Любою спільний бізнес та спробує закріпитися в її серці якнайдовше.

Куди приведуть героїв амурні справи та любовні трикутники, дивіться у продовженні серіалу “Встигнути до 30. Другий сезон” з 18 листопада на телеканалі ТЕТ. Вмикайте прем’єру з понеділка по четвер о 22:00 і стежте за авантюрним челенджем до 30 у виконанні улюблених акторів.

Нагадаємо:


Прем’єра першого сезону комедійного серіалу “Встигнути до 30” відбулася восени 2023 року, і він став справжнім хітом. Перший сезон розповідає про випадкове знайомство чотирьох кардинально різних друзів – Іри з ювелірного салону, кар’єристки Саші, Люби, яка мріє підкорити Київ, та легковажного веселуна Фіми. Вони ніколи не зустрілися б разом, якби дівчата не святкували свої дні народження наодинці. Усім їм виповнилося 29 років, і через цей збіг героїні обіцяють одна одній втілити найсміливіші мрії до 30 – вийти заміж, відчути смак справжнього життя та відновити батьківське кафе. У бурхливу святкову ніч іменинниці опинилися на порозі квартири Фіми, безповоротно вплутавши його у свій челендж до 30.