Онлайн-трансляція події “Богиня шопінгу в ТРЦ Gulliver”

Зберігай посилання на трансляції в наших соціальних мережах, щоб не пропустити найцікавіше!

Вже сьогодні в київському ТРЦ Gulliver пройде найяскравіша подія зі світу стилю та шопінгу — “Богиня шопінгу: Офлайн”. Онлайн-трансляцію події ти зможеш переглянути у FacebookYouTube та на нашій сторінці в Instagram

О 18:00 у ТРЦ Gulliver телеканал ТЕТ та наш зірковий експерт Леонід Мартинчик нададуть шанс всім дівчатам країни всього за 45 хвилин стати справжньою #БогинеюШопінгу. Ми плануємо влаштувати змагання двох сміливих та стильних дівчат, які просто обожнюють шопінг, у форматі офлайн. Учасниці конкурсу отримають шанс зібрати ідеальний лук, який підкреслить їхні переваги та сподобається нашому ведучому.

Переможниця отримає подарунки та стане відомою на всю країну!

А поки дівчата займатимуться шопінгом, гості події витрачатимуть час цікаво та з користю. Для всіх прихильників шоу Леонід Мартинчик проведе public talk з найстильнішими людьми країни. 

В межах проекту “Богиня шопінгу в ТРЦ Gulliver” своїми думками щодо краси та стилю ділитимуться:

  • Катя Сільченко — дизайнер одягу та засновниця бренду the COAT;

  • Валерія Гузема — засновниця ювелірного бренду Guzemа Fine Jewelry;

  • Владислав Пенчук — куратор ательє-департаменту компанії Kachorovska.

Кожен із запрошених експертів розповість про те, як створити стильний та актуальний весняний образ та прокоментує луки учасниць конкурсу.

Все це ти зможеш побачити на власні очі, не виходячи з дому. Обирай соціальну мережу, за допомогою якою тобі буде зручно приєднатися до нашого свята, та знайомся з найстильнішими людьми України в режимі онлайн! Трансляція події буде доступна за посиланнями у FacebookYouTube та на нашій сторінці в Instagram