“Богиня шопінгу” пройде у ТРЦ Gulliver

15 лютого саме ти можеш стати новою “богинею” на очах тисяч глядачів

Увага! 15 лютого о 18:00 у ТРЦ Gulliver телеканал ТЕТ та зірковий експерт Леонід Мартинчик нададуть шанс всім дівчатам країни всього за 45 хвилин стати справжньою #БогинеюШопінгу. Ми плануємо влаштувати змагання двох сміливих та стильних дівчат, які просто обожнюють шопінг, у форматі офлайн. Учасниці конкурсу отримають шанс зібрати ідеальний лук, який підкреслить їхні переваги та сподобається нашому ведучому.

Переможниця отримає подарунки та стане відомою на всю країну! А глядачі події зможуть познайомитися з ведучим вечора та коментатором нового сезону “Богині шопінгу” Антоном Поліщуком та прослухати пізнавальну лекцію Леоніда Мартинчика про стиль та моду.

Якщо ти давно мріяла довести всім, що саме ти маєш безперечний смак, то ми пропонуємо тобі одразу два шляхи, які допоможуть тобі стати учасницею цієї події.

Спосіб перший

Якщо тобі більше 18 років, ти маєш відкриту сторінку в Instagram та зможеш 15 лютого о 18:00 прибути до київського ТРЦ Gulliver — ми радо запрошуємо тебе взяти участь у нашому онлайн-конкурсі. 

Все, що тобі потрібно зробити — написати у коментарях під цим постом у нашому Instagram: “Я справжня #БогиняШопінгу” та додати у свої сторіз цей пост з відміткою @tet_tv.

Вже 13 лютого ТЕТ обере серед всіх учасниць онлайн-розіграшу одну дівчину, яка отримає можливість позмагатися за звання справжньої “богині”.

Спосіб другий

Іншу учасницю змагання наш зірковий експерт обере серед гостей події. Тож все, що тобі потрібно зробити — відвідати ТРЦ Gulliver 15 лютого о 18:00.

Хочеш подвоїти свої шанси? Випробовуй обидва варіанти. 

А для всіх тих, хто хоче стати свідком вибору “Богині шопінгу” в режимі “лайв”, але не може приїхати до Києва, ми будемо вести онлайн-трансляцію в YouTube, Facebook та Instagram.