Антон Поліщук — новий коментатор “Богині шопінгу”

Знайомимося з чоловіком, що розуміється на стилі та гуморі.

Підприємець, телеведучий, ведучий на ТВ, Антон називає себе “MC, якого завжди слухають”. У новому сезоні “Богині шопінгу” він буде одним із тих, від кого модниці отримуватимуть за леопардові лосини, розповіді про походеньки з депутатами та слова типу “комбізон”.

Основне заняття Антона — проведення корпоративних та розважальних заходів, весіль, днів народжень. Антон вважає, що на кожному заході передбачена присутність людини з мікрофоном і тому дуже важливо, щоб ця людина була цікавою та веселою. 

Важливим кроком для ведучого був переїзд до Києва. Раніше він жив у Донецьку, а в Київ їздив час від часу для проведення заходів та ведення бізнесу. Зараз в столиці Антон разом з партнерами відкрив кілька закладів. Організацію своєї справи називає одним з найважливіших досвідів у житті. 

Книга, яку варто прочитати всім: “Атлант розправив плечі”. На думку Антона вона вчить правильно організовувати власне життя та розставляти пріоритети. 

Разом з Антоном вигадувати влучні коментарі щодо луків героїнь у новому сезоні “Богині шопінгу” будуть вже відомі тобі Олексій Дурнєв та Володимир Дантес, а також ще одне нове обличчя на ТЕТ — Андрій Колмачевський

Експертом зі стилю, який розсудить, бути леопардовому принту чи не бути, став популярний Instagram-блогер Леонід Мартинчик. 

Дуже скоро ми розкриємо тобі більше подробиць нового сезону “Богині шопінгу”, тож слідкуй за оновленнями на нашому сайті та в соціальних мережах.