Скоро: прем'єра «Розсміши коміка» на ТЕТ

Улюблені коміки, новий ведучий та багато яскравих учасників

Телеканал ТЕТ поділився, що нещодавно закінчилися зйомки нового сезону «Розсміши коміка» від Студії «Квартал 95». У легендарному шоу талановиті гумористи намагаються викликати сміх у відомих коміків Євгена Кошового та Юрія Ткача у декількох раундах, щоб виграти приз в 50 тисяч гривень. Учасники жартують і виступають в різних жанрах: стенд-ап, пародія, сатира, музичний гумор, імпровізація — у «Розсміши коміка» немає меж гумору. 

На зйомку нового «Розсміши коміка» на ТЕТ з'їхалися не тільки учасники з усієї України, а й гумористи з Казахстану, Польщі, Австрії, Нідерландів, Молдови, Чехії та Республіки Білорусь.

У прем'єрному сезоні глядачі побачать нового ведучого, ним став популярний співак і шоумен Володимир Дантес. Він обіцяє уважно стежити за реакцією Жені і Юри, щоб не пропустити жодної посмішки. 

Генеральна продюсерка каналу Оксана Петришин поділилася враженнями про новий сезон гумористичного шоу:

«Ми дуже раді появі «Розсміши коміка» на ТЕТ. Канал ТЕТ — територія гумору для українського глядача і ми на каналі робимо все заради посмішок телеглядачів. Логічно, що тепер проект буде виходити у нас. Нам важливо, щоб коміки-новачки робили свої перші кроки саме на нашому телеканалі. Адже «Розсміши коміка» відкрив глядачам таких гумористів як Іван Люленов, Тетяна Песик, Віктор Гевко, Ірина Сопонару, Олександр Теренчук, Дмитро Голубєв, Леся Никитюк, Олег Шевчук, Настя Дєрская, Лєра Мандзюк. Багато з них стали зірками ТЕТ. А вже у новому сезоні глядачі побачать виступи як незнайомих гумористів, так і нові грані гумору вже полюбилися коміків».

Слідкуйте за новинами, щоб не пропустити дату прем'єри «Розсміши коміка» на ТЕТ.