Телеканал ТЕТ випустив проморолик нового шоу про зірок

Головний гумористичний майданчик країни презентував проморолик шоу «Зірки, чутки та Галлівуд», аналогів якого немає на українському телебаченні.

«Зірки, чутки та Галлівуд» — це зірково-несерйозно-гламурно-антипафосне шоу, якого так не вистачало шоу-бізнесу. На глядача чекають хіт-паради диких райдерів, найсмішніших факапів на сцені, дивних улюблених смаколиків та захмарних прайсів за корпоратив

          «У відео ми вирішили максимально передати атмосферу нового шоу. Женя і Настя активно готуються до прем’єри, збирають зіркові хіт-паради і трішечки тролять зірок. Весело, яскраво і дуже смішно, як і завжди на ТЕТ!», — Надія Сперчун, маркетинг-директорка телеканалу ТЕТ.

Нові ведучі знайомі аудиторії своїми гумористичними відео у соціальних мережах – Настя знімає короткі ролики про життя та пригоди Єлісюші, а Женя – про типову мамку Людку. Цей тандем має всі шанси увірватися у зіркову тусовку та стати улюбленцями українських глядачів.

Дивись телеканал ТЕТ і готуйся до вражаючого троллінгу над зірками та їх витівками в новому шоу з Настею Єлісєєвою і Женею Таллером.