На телеканалі ТЕТ нові ведучі

Головній гумористичній майданчик країни презентував обличчя каналу, ними стали — Настя Єлісєєва і Женя Таллер.

Женя і Настя — новачки на ТБ і їх творчий тандем вже готовий підкорювати глядача смішними і злободенними жартами. Женя і Настя гумористи зі стажем, популярні блогери в Інстаграмі, чиї ролики набирають по 300 тисяч переглядів.

Вони — зіркові фани з амбіціями, які настільки добре знають знаменитостей, що не бояться їх тролити. Настя — жертва трендів, а Женя — найнебезпечніший мисливець за смішним контентом. Ведучі обидва з Первомайська, з юності грали в КВК, а в Києві заснували антипремію «Золотий батон» за сумнівні досягнення в шоу-бізнесі, за подобою американської «Золотої малини».

У шоу «Зірки, чутки та Галлівуд», аналогів якого ще немає на українському телебаченні, вони будуть сміятися над факапами, найдорожчими і марними придбаннями, дивовижними витівками зірок. Подивившись шоу, глядач дізнається про найжахливіші подарунки фанатів, дивні райдери і прайси за корпоратив, як зірок вітчизняного, так і світового шоу-бізнесу. Це шоу про тих, кому зоряна хвороба знесла дах.

І ще трохи про нових ведучих:

Настя Єлісєєва — інстаблогер, акторка, закінчила Київський національний університет культури і мистецтв. Популярна в соціальних мережах своїми гумористичними відео про життя та пригоди Єлісюші. Женя Таллер — ведучий, інстаблогер, головний герой роликів про типову маму Людку, а також CEO найбільшого в Україні агентства по роботі з блогерами. Дивись кожен будній день телеканал ТЕТ і готуйся до вибуху жартів і троллінгу в новому шоу з Настею Єлісєєвою і Женею Таллером.